Wine Guide , Εστιατόρια

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλει καλό κρασί

Σε μία από τις κάβες French Depot θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να γιορτάσεις με το ταίρι σου

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2021

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εμείς ψάχνουμε συνεχώς τις ιδανικές προτάσεις για όλους τους ερωτευμένους! Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ημέρα αυτή, το κρασί έχει την τιμητική του, γι' αυτό κι εμείς "τρυπώσαμε" στην -ίσως- πιο φημισμένη κάβα της Κύπρου, προκειμένου να επιλέξουμε το κρασί που θα απολαύσουμε στο σπίτι μαζί με το ταίρι μας.... με όλα βέβαια τα απαραίτητα συνοδευτικά! 

Ακολούθησέ μας! 

Προτού βγάλεις τον φελλό... 
Κάποιες φορές η ερώτηση «τι κρασί θα θέλατε;» μπορεί να είναι τόσο δύσκολη που να σε κάνει να σκέφτεσαι για αρκετά λεπτά, ψάχνοντας την κατάλληλη απάντηση ώστε να μη φανείς άσχετος ή αδαής. 

Φαντάσου, όμως, αν, αντί γι' αυτό, σε ρωτούσαν «τι σου αρέσει;». 

Αυτό ακριβώς κάνουν στις κάβες Wine & More by French Depot, όπου θα σε υποδεχθούν για να σε ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο του κρασιού... 

Η ουσία του κρασιού... 
Η εταιρεία French Depot, ασχολείται με το εμπόριο κρασιών, οινοπνευματωδών ποτών και ειδών delicatessen, έχοντας παρουσία σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο, μέσω των μπουτίκ κρασιών Wine & More by French Depot.

Το πρώτο Wine & More by French Depot δημιουργήθηκε στη Λεμεσό πριν από περίπου 10 χρόνια... Πρόκεται για ένα από τα καλύτερα καταστήματα κρασιού στη Λεμεσό και την Κύπρο γενικότερα, που σκοπό έχει να προσφέρει στους κατοίκους της Κύπρου μια γεύση από Γαλλία. Ο κύριος στόχος ήταν πάντα η προμήθεια κορυφαίων κρασιών και γαστρονομικών λιχουδιών που φτάνουν απευθείας από τη Γαλλία (από κάθε της περιοχή) ...

Τι θα βρεις στα ράφια της
Η κάβα του Wine & More by French Depot περιλαμβάνει μια σειρά από εκλεκτά κρασιά από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, της Χιλής, της Πορτογαλίας και της Κύπρου.

Συγκεκριμένα διαθέτει πάνω από 1.500 ξεχωριστές ετικέτες κρασιού για να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε ξεχωριστή περίπτωση! Ανάμεσά τους θα βρεις τη διάσημη σαμπάνια Drappier, η οποία ήταν πάντα πρώτη στις επιλογές του Σαρλ ντε Γκωλ, του Γάλλου στρατηγού και πολιτικού. Επίσης διαθέτει τα καλύτερα και ανώτερα ποιοτικά κονιάκ Maxime Trijol, ενώ είναι γεμάτο από τα καλύτερα κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά από όλο τον κόσμο. Στο French Depot θα βρεις ακόμα και όλα τα Grand Cru Wines και Cru Classe Wines, μερικά από τα οποία είναι αποκλειστικότητες της εν λόγω κάβας. 

Εντυπωσιακό; Κι όμως, το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του μαγαζιού, γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο του κρασιού, εξ ου και μπορεί να σε βοηθήσει και να σε καθοδηγήσει απόλυτα! Αρκεί να μιλήσεις για λίγα λεπτά μαζί με τον Christophe Chaillou, που θα σε κατευθύνει γευστικά στην ετικέτα που ταιριάζει όχι μόνο στο γούστο αλλά και στην προσωπικότητά σου.  

Μοναδικά κρασιά για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο
Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να αφήνει πάντα μία γλυκιά επίγευση, γι' αυτό και στις κάβες Wine & More by French Depot έχουν ετοιμάσει ειδικά πακέτα και προσφορές: 

 

 Οι προσφορές που ισχύουν από την 1η - 15 Φεβρουαρίου είναι: 
-   Απλά ροζέ....

με 30% έκπτωση σε όλα τα ροζέ και λευκά κρασιά (επίλεξε ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή ροζέ κρασιών, με τιμές που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε βαλάντιο, μίας και τα ροζέ είναι ιδανικά για τη μέρα αυτή)

-  Γαργαλιστικές φυσαλίδες...
με  25% έκπτωση σε επιλεγμένες σαμπάνιες και αφρώδη κρασιά

- Δώρα με γεύση και ουσία...
Δύο διαφορετικά καλάθια, ένα για εκείνον κι ένα για εκείνην, που περιλαμβάνουν από κρασί, γαλλικές σοκολάτες και άλλες γαστρονομικές λιχουδιές που φτάνουν απευθείας από τη Γαλλία ...

- Το τέλειο συνοδ ευτικό...
Δεν μπορούσε να είναι άλλο από ένα platter πλούσιο σε ποιοτικά  τυριά και αλλαντικά platter, μαζί με το ιδανικό μπουκάλι κρασί.

- Το απόλυτο platter
Επίλεξε το Luxury platter, με τα πιο εκλεκτά και ιδιαίτερα τυριά και αλλαντικά, συνοδευμένο με το κατάλληλο κρασί.

INFO:
(25732007) Σπύρου Κυπριανού 17, 4043 - Λεμεσός.
(25582360) Αγίου Ανδρέου 278, 3035 - παλιά Λεμεσός.
(22100555) Νεόφυτου Νικολαΐδη 53, 8011 - Πάφος.
(22730138) Προδρόμου 49Γ, Έγκωμη, 1090 - Λευκωσία.
https://frenchdepotshop.com.cy/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close