Μη χάσετε , Μουσική

Οι 8 livestream συναυλίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο

Livestream συναυλίες από αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε από τις οθόνες μας, όσο καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2021

Όπως και στο πρώτο lockdown, έτσι και αυτή τη φορά ψάχνουμε απεγνωσμένα τρόπο να διασκεδάσουμε ακόμα κι αν είμαστε στο σπίτι. Η καλύτερη ψυχαγωγία που μπορούμε να σκεφτούμε εμείς είναι να ακούσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, και μάλιστα σε live ερμηνείες.

Αυτό μάλλον σκέφτηκαν πολλοί τραγουδιστές, της Ελλάδας και του εξωτερικού, που αποφάσισαν να συμμετέχουν σε livestream συναυλίες, τις οποίες εμείς μπορούμε να απολαύσουμε από την άλλη πλευρά του πλανήτη -ή της χώρας- με ένα μόνο κλικ.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Εκεί που η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο, το Gazarte, και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας και στις καρδιές μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, με δύο ιδιαίτερες LiveStreaming παραστάσεις. Η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια. Τα διαχρονικά της τραγούδια θα ηχήσουν μέχρι την Αυστραλία και την Αμερική, σε κάθε ήπειρο και σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από την κεντρική σκηνή του Gazarte, η οποία μεταμορφωμένη σε ένα άνετο καθιστικό, μας μεταφέρει δίπλα στη μοναδική ερμηνεύτρια, για να απολαύσουμε τα ωραιότερα τραγούδια της σαν να είμαστε εκεί μαζί της.
Με τις ξεχωριστές της ερμηνείες, με ροκ διάθεση και συντροφιά τους ταλαντούχους μουσικούς της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εγκαινιάζει μία νέα εποχή και στέλνει σε όλους μας ένα μήνυμα:
«Μετά από τόσο καιρό και τη διάθεση να ανεβάζει θερμοκρασίες σαν τη λάβα του ηφαιστείου, η ψυχή μας αυτή τη φορά θα ενωθεί διαδικτυακά! Ενέργεια, δύναμη, πάθος και ευαισθησία θα ορμήσουν να σας αγκαλιάσουν. Εσείς είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και του μουσικού σύμπαντός μου. Εδώ λοιπόν στο GAZARTE , εμείς θα σας περιμένουμε!! Απευθείας στην καρδιά με την μουσική, κινητήριο δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ αυτή η επικοινωνία και έχω χαρεί αφάνταστα που έστω μέσα από την τεχνολογία η προέκταση των συναισθημάτων μου θα σας αγκαλιάσει. Καλή αντάμωση!!!»
>> Κυριακή 14 Φεβρουαρίου & Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος
Στις 06/2/21 η παγκόσμια διαδικτυακή τους συναυλία. World Stage Global Streaming! Η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06/2/21 και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μέσω live Streaming. Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Μία συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.
>> Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Αν μπορεί κάποιος να μας φέρει όλους κοντά, μικρούς και μεγάλους, αυτός είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο αιώνιος έφηβος, πάντα τρυφερός και αυθεντικός, δεν έχει σταματήσει να εμπνέει και να συγκινεί γενιές και γενιές. Με έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και σύνδεση σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε, ο Βασίλης, που του έχει λείψει η επαφή του μαζί μας, θα μας ενώσει σε μια on line συναυλία. Γιατί η μουσική καταφέρνει πάντα να λειτουργεί ως αντίδοτο και να γαληνεύει. Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει ζωντανά από τη ζεστή ατμόσφαιρα του Σταυρού του Νότου όλα όσα αγαπάμε. Θα κάνει μια μεγάλη βουτιά στην τεράστια δισκογραφία του και θα διαλέξει αυτά που έχουν ριζωθεί βαθιά στη συνείδησή μας, αυτά που μας ξεσηκώνουν, αυτά που μας ταξιδεύουν. Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους, όσοι αισθάνονται, όπως ο Βασίλης, ατίθασοι και νέοι στην καρδιά, συγκινούνται, προβληματίζονται, ζουν με τρυφερότητα και ροκ διάθεση. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μπορέσουμε, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να βρεθούμε στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και να απολαύσουμε -έστω και έτσι-  την εμπειρία μιας live συναυλίας, ελπίζοντας πάντα να ξανασμίξουμε το γρηγορότερο. Πάντα μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.
>> Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για πρώτη φορά την «Εποχή του Θερισμού», σε μία μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για livestream, από τη σκηνή του Vox. «Όταν φτιάχναμε την “Εποχή του Θερισμού, μόνο να ελπίσουμε μπορούσαμε με πόση αγάπη θα την αγκαλιάζατε και πόση δύναμη θα μας δίνατε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο που οι άνθρωποι αγγίζονται και οι φωνές τους ενώνονται στην ίδια μουσική. Από την πρώτη στιγμή δε σταματούσαμε να σκεφτόμαστε τον τρόπο να σας την παρουσιάσουμε ζωντανά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό της αίσθημα. Όταν οι πρωτόγνωρες συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδια μας, αποφασίσαμε να το δούμε ως μια νέα πρόσκληση και να εκμεταλλευτούμε τα καινούργια δεδομένα, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα που θα έσπαγε τη σύμβαση ενός απλού live. Βάλαμε λοιπόν τους ωραίους τρελούς της ομάδας μας στο παιχνίδι και, παρακάμπτοντας την επιβεβλημένη απόσταση, δημιουργήσαμε για σας μια exclusive online performance, ένα αυτόνομο καλλιτεχνικό γεγονός φτιαγμένο με ειδικούς όρους, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες μιας ταυτόχρονης μετάδοσης.
Ο χώρος: η ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του VOX (που θα φιλοξενήσει την παράσταση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν).
Ο χρόνος: Η Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η τελευταία Κυριακή του Χειμώνα (σαν υπόσχεση μιας Άνοιξης που όλοι περιμένουμε).
Το αποτέλεσμα; Μια ολοκαίνουρια εμπειρία που και εσείς και εμείς θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.
Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα το λέγαμε τόσο σύντομα, όμως είναι επίσημο: Η «Εποχή του Θερισμού» ξεκινά!
>> Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Γιάννης Κότσιρας
H καινούργια μουσική παράσταση του Γιάννη  Κότσιρα, ένα αφιέρωμα στο γνήσιο ελληνικό τραγούδι από τη δεκαετία του ’30  μέχρι και σήμερα, που δεν πρόλαβε, λόγω της πανδημίας,  να oολοκληρώσει τον προγραμματισμένο κύκλο παραστάσεων τον περασμένο Μάρτιο, επιστρέφει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, μέσα από ένα μοναδικό live streaming. Mε τίτλο «Αν μας σπάσουν το μπουζούκι» ο δημοφιλής ερμηνευτής «επαναφέρει» στο προσκήνιο το αγαπημένο του μουσικό όργανο, μιας που τα τελευταία χρόνια υπάρχει η αίσθηση ότι αρχίζει να εξαφανίζεται από την ελληνική δισκογραφία. Μεγαλωμένος ο ίδιος με το γνήσιο λαϊκό τραγούδι, αλλά και φανατικός υποστηρικτής του, θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα «διαμαρτυρίας» και ταυτόχρονα στήριξης του μουσικού αυτού παραδοσιακού λαϊκού οργάνου. Η παράσταση περιλαμβάνει μόνο λαϊκά τραγούδια, από όλο το φάσμα του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, αλλά και λαϊκά από την προσωπική του δισκογραφία. Μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών και ρεμπέτικων τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Ζαμπέτας, ο Τσιτσάνης, o Καζαντζίδης, ο Μπιθικώτσης,  ο Άκης Πάνου, ο Ξαρχάκος και πολλοί ακόμα, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλη την ιστορία της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Είστε έτοιμοι να συντονιστείτε για μια γνήσια λαϊκή βραδιά με αγαπημένες μελωδίες που όλοι ξέρουμε αλλά δεν ακούμε συχνά; Μια βραδιά γεμάτη από τα χρώματα και τα αρώματα της γνήσιας Ελληνικής λαϊκής μουσικής. Μη χάσετε την ευκαιρία να την ζήσετε σε live streaming στις 7 Φεβρουαρίου, από την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
>> Κυριακή 7 Φεβρουαρίου


Μπουζούκια στο σπίτι
Με πολλή αγάπη και όρεξη οι συντελεστές έχουν ετοιμάσει για εσάς μια μοναδική βραδιά που  θα σας εντυπωσιάσει. Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τέσσερις κάμερα μεν, έναν διευθυντή φωτογραφίας, έναν σκηνοθέτη, τρεις τεχνικούς ήχου, δύο φώτων και έναν υπεύθυνο χειρισμού βίντεο ώστε να έχετε στις οθόνες σας το καλύτερο δυνατόν οπτικό αποτέλεσμα. Το 20 τοις εκατό των εσόδων θα διατεθεί στον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Ετοιμάστε τα ποτά σας και ελάτε να συναντηθούμε διαδικτυακά και να απολαύσετε Μπουζούκια στο σπίτι.
>> Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 

Μίμης Πλέσσας- 70 χρόνια δημιουργίας
Μίμης Πλέσσας. Ένα όνομα, μια ιστορία· 70 χρόνια δημιουργίας! Μια μουσική παρακαταθήκη που μεγάλωσε 3 γενιές και παραμένει διαχρονική και σύγχρονη έως τις μέρες μας. Την 1η Ιουλίου 2019 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον κορυφαίο δημιουργό να αγγίζει τα πλήκτρα του πιάνου με τον μοναδικό και μαγευτικό του τρόπο· να θυμηθεί, να αισθανθεί, να νοσταλγήσει και να σιγοτραγουδήσει ταξιδεύοντας μελωδικά με τις μεγάλες επιτυχίες του. Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι του Μίμη Πλέσσα 20 αγαπημένοι ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Συμμετέχουν αλφαβητικά οι Λένα Αλκαίου, Σοφία Βόσσου, Ηλίας Βρεττός, Νέλλη Γκίνη, Δάκης, Κυριακή Δερέμπεη, Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Σπύρος Κλείσσας, Σταμάτης Κόκοτας, Κώστας Μαρτάκης, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Θάνος Ολύμπιος, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Δημήτρης Σαββαΐδης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα. Μία μεγάλη συναυλία ενορχηστρωμένη από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος σύστησε εκείνο το βράδυ για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την Σύγχρονη Ορχήστρα «ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 70 χρόνων δημιουργίας του σπουδαίου συνθέτη. Σε αυτή την ξεχωριστή και ιδιαίτερη συναυλία, τα ηχοχρώματα από πιάνο, ακορντεόν, φλάουτο, σαξόφωνο, κλαρινέτο, τρομπέτα, βιολί, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, κρουστά, κιθάρα, μπουζούκι, και drums αλλά και ο συνδυασμός πρωτότυπων και διασκευασμένων τραγουδιών του Μίμη Πλέσσα συντέλεσαν στην αρμονική συνύπαρξη και τον διάλογο μεταξύ του μουσικού παρελθόντος και του παρόντος, αποδεικνύοντας την μεγαλοσύνη της μουσικής τέχνης.
>> Παρασκευή 5, Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 


Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μοιράζονται μαζί μας τα πιο ερωτικά τραγούδια απο τη δισκογραφία τους και από την ελληνική δισκογραφία σε ένα δυνατό live streaming concert την Κυριακή 14 Φλεβάρη! Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου τους παγκόσμιου live streaming concert, οι δύο σπουδαίοι και πολυ αγαπητοί καλλιτέχνες θα μας κρατησουν την καλύτερη συντροφιά την πιο ερωτική μέρα του χρόνου! Το live streaming concert που θα μεταδοθεί παγκοσμίως από τον χώρο του εμβληματικού Studio Sierra, θα αρχίσει στις 19:00 ώρα ελλάδας. Pre-Show: 18:00 Show: 19:00.
>> Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 

Δες πώς μπορείς να τις παρακολουθήσεις στο https://www.viva.gr/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close