Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε ένα σπιτάκι «στον γκρεμό» για να μείνεις με την πρώτη ευκαιρία

Ετοιμάσου για μία ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη ξεκούραση και στιγμές!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2021

Το χαρτί και το μολύβι το κρατάμε συνεχώς μαζί μας, διότι είναι αυτά που θα μας δίνον την ευκαρία να θυμόμαστε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε όταν με το καλό, περάσει η «θύελλα» της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κάνοντας σχέδια, λοιπόν, ανακαλύψαμε ένα ξεχωριστό σπιτάκι το οποίο μπορείς να επισκεφτείς και εσύ με την πρώτη ευκαιρία, χαλαρώνοντας τόσο με την υπέροχη θέα, όσο και με την ζεστασιά που σου προκαλεί, ακόμα και από τις φωτογραφίες!

Ακούει στο όνομα «Το σπιτάκι στον γκρεμό» και βρίσκεται στον Οίκο Μαραθάσας της Επαρχίας Λευκωσίας. Πρόκειται για μία παραθεριστική κατοικία η οποία περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, άρα ευκαιρία να πας με μπόλικη παρέα, απολαμβάνοντας όλα αυτά που σου στέρησε τόσο καιρό το lockdown.

Το κατάλυμα είναι κλιματιζόμενο, προσφέρει κουζίνα με φούρνο και εστίες μαγειρέματος, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό και δύο μπάνια με μπανιέρα.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, εξίσου και η ονομασία του είναι η θέα που αντικρίζεις από το μπαλκόνι του.  Την ίδια ώρα, ο συνδυασμός του μοντέρνου, με τα παραδοσιακά έξω σπιτάκια που μπορείς να δεις από το μπαλκόνι και η κουνιστή καρέκλα στο καθιστικό σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε παραμύθι.

Ετοίμασε λοιπόν, τη φωτογραφική σου μηχανή, μια τσάντα με τα απαραίτητα και ετοιμάσου για απόλυτη ξεκούραση.  Μέχρι να πας, φρόντισε να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή!

>> 96 922205

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close