Εκδρομές να πας , Guide

Ένα μοναδικό σημείο θέας που ανυπομονούμε να επισκεφτούμε (ξανά)

Το εντυπωσιακό σκηνικό θυμίζει παραμύθι

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2021

Ένα από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά χωριά της Επαρχίας Λάρνακας είναι ο Άγιος Θεόδωρος ο οποίος συνδυάζει και πράσινο της φύσης και γαλάζιο της θάλασσας.  Βρίσκεται στα νοτιανατολικά παράλια της πόλης Λάρνακας και απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από αυτήν.  Τα πιο κοντινά της χωριά είναι η Κοφίνου, το Μαρώνι, ο Ψεματισμένος, η Σκαρίνου αλλά και η Τόχνη.

Η κοινότητα σφίγγει από ζωή χάριν στις ομορφιές της και τους απλούς της φιλόξενους ανθρώπους.  Ένα από τα χαρακτηριστικά σημεία που μπορείς να συναντήσεις στο συγκεκριμένο χωριό, μεταξύ άλλων, είναι το βουνό «Στεφάνι», το δεύτερο πιο ψηλό βουνό της κοινότητας.  Βρίσκεται στα ανατολικά του χωριού και από εκεί μπορείς να δεις ολόκληρη τη Λάρνακα, τα Λεύκαρα, την περιοχή Βασιλικού αλλά και το ξεχωριστό Σταυροβούνι.

Αυτό που προκαλεί περισσότερη εντύπωση στο σημείο αυτό, πέραν του μαγευτικού σημείου θέας, είναι και το παγκάκι «κορνίζα», αλλιώς παράθυρο.

Πολλοί μικροί και μεγάλοι, πριν την «είσοδο» του κορωνοϊού στο νησί μας, επισκέπτονταν τον χώρο εκείνο, ηρεμώντας και δημιουργώντας με τη φωτογραφική μηχανή ή το κινητό τους.

Σίγουρα, θα είναι ένα από τα σημεία που θα επισκεφτούμε (ξανά), με την πρώτη ευκαιρία!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close