Κινηματογράφος

Netflix: Αυτές είναι οι σειρές (και ταινία) που αξίζει να δεις αυτό τον μήνα

Πάρε ζεστό ή κρύο ρόφημα και απόλαυσε τη στιγμή

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2021

Αν σου έλειψαν οι μοναδικές στιγμές που κάθεσαι στον καναπέ και παρακολουθείς σειρές ή ταινίες ακόμα και ντοκιμαντέρ με παρέα ή χωρίς, το Netflix σου βρήκε (για ακόμα μια φορά) τη λύση.  Αυτό το Φεβρουάριο ετοιμάσου να δεις διαφορετικές σειρές, μυστηρίου, περιπέτειας και φυσικά επιστημονικής φαντασίας.  Φροντίσαμε να βρούμε για σένα 2 σειρές και 1 ταινία που σίγουρα θα σε ξετρελάνουν.

 

 

Αόρατος Κόσμος (Invisible City)

Ο «Αόρατος Κόσμος», κάνει πρεμιέρα σήμερα (5 Φεβρουαρίου) και πρόκειται για μία σειρά, επτά επεισοδίων, επιστημονικής φαντασίας. Ένας αστυνομικός που εργάζεται στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος ξεσκεπάζει έναν κρυφό κόσμο μυθικών πλασμάτων της βραζιλιάνικης λαϊκής κουλτούρας, όταν ανακαλύπτει μια σχέση μεταξύ της μυστηριώδους εμφάνισης ενός νεκρού ποταμίσιου δελφινιού σε μια παραλία του Ρίο ντε Τζανέριο και του θανάτου της πολυαγαπημένης του γυναίκας.

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική σειρά επτά επεισοδίων του Βραζιλιάνου Κάρλος Σαλντάνια, σκηνοθέτη των «Η Εποχή των Παγετώνων», «Ρίο», «Φερδινάνδος» (υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερου animation).

 

 

News of the World

Κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου και πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος Τομ Χανκς.  Πρόκειται για μία συγκινητική γεμάτη νόημα ταινία.  Την ίδια ώρα γεμάτη περιπέτεια και προκλήσεις.

Ένας περιπλανώμενος βετεράνος του Εμφυλίου συναντά τυχαία στις πεδιάδες του Τέξας ένα 10χρονο κορίτσι που βρήκαν οι Κάιοα πριν από έξι χρόνια και το μεγάλωσαν ως δικό τους παιδί. Αναλαμβάνει να οδηγήσει το ορφανό κορίτσι εκεί που σύμφωνα με τον νόμο ανήκει, και ταξιδεύοντας μαζί εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα στην άγρια φύση, οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με απίστευτες προκλήσεις καθώς αναζητούν ένα μέρος στο οποίο θα νιώσουν ότι ανήκουν. Μετά το υποψήφιο για βραβεία καλύτερης ταινίας «Captain Phillips» του 2013, ο Τομ Χανκς ξανασυναντά τον Πολ Γκρίνγκρας που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «News of the World».

 

 

Πίσω από τα Μάτια της (Behind Her Eyes)

Αυτή η σειρά εγκλήματος και μυστηρίου κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου και έρχεται να «ταράξει τα νερά» σου!

Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ' ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του. Πρωταγωνιστούν οι Σιμόνα Μπράουν, Τομ Μπέιτμαν, Ιβ Χιούσον. Την παραγωγή των έξι επεισοδίων υπογράφει η βρετανική εταιρία που βρίσκεται πίσω από το «The crown», ενώ το σενάριο, που βασίζεται στο δημοφιλές μυθιστόρημα της Σάρα Πίνμπορο, υπογράφουν οι Στιβ Λάιτφουτ (παραγωγός των «Hannibal», «Narcos», «The Punisher») και Άντζελα Λαμάνα (εκ των σεναριογράφων των «Hannibal», «The Punisher», «The Haunting of Bly Manor»).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close