Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2023
Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει σταδιακά την περιοχή από απόψε.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Από το απόγευμα στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, ενδέχεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά, που σε ορισμένες περιπτώσεις δυνατόν να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται αρχικά να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ το απόγευμα πιθανόν να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.
Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Σχετικά

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών

Πραγματοποιήθηκε η 99η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού (ΚΕΑ)
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, η συνεδρία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Απόκρυφο’’

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα ορεινά - Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τα 10 πιο επισκέψιμα μέρη του πλανήτη
Είτε αναζητάτε ιστορία, περιπέτεια ή πολυτέλεια, αυτές οι πόλεις τα έχουν όλα!