Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ξέρουμε πού θα δοκιμάσεις τα διάσημα γαλλικά κανελέ

Ένα από τα πιο διάσημα γαλλικά γλυκά!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2021

Είναι το πιο αφράτο γαλλικό «μάφιν» που έχετε δοκιμάσει ποτέ και είναι η νέα "τρέλα" της πόλης! 

Όποιος έχει την τύχη να βρεθεί στη γαλλική πόλη Μπορντό και να περπατήσει στις όχθες του ποταμού Γαρόνα, θα παρατηρήσει πως όλες οι «μπουλανζερί», αυτοί οι ξακουστοί φούρνοι της Γαλλίας με τα απίστευτα αρτοσκευάσματα διαθέτουν ένα ξεχωριστό γλυκάκι. Ονομάζεται κανελέ και είναι ό, τι πιο διάσημο μετά τα κρασιά της πόλης Μπορντό.

Αφράτο και αρωματικό, συνήθως με ρούμι και βανίλια, έχει ένα απολαυστικό χρώμα εξωτερικά και υπέροχη υφή στο εσωτερικό. Αναζητώντας περισσότερα για το γλυκό, παρατηρήσαμε πως με εξαίρεση το ρούμι, τα υλικά του δεν διαφέρουν σε τίποτα από μια κλασική κρέπα.

Τραγανό, μαλακό, καραμελωμένο και αρωματισμένο με βανίλια και ρούμι, το κανελέ είναι το «γλυκό έμβλημα» της Γαλλίας και πλέον και δικό μας, μιας και μπορούμε να το απολαύσουμε στο ζαχαροπλαστείο Lean Sweets στη Λευκωσία. Το μικρό, μοντέρνο και μίνιμαλ ζαχαροπλαστείο του Αντρέα και του Λεωνίδα έχει μερικά από τα πιο γευστικά εδέσματα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, όπως είναι αυτά τα γαλλικά μικρά κεκάκια αρωματισμένα με βανίλια και ρούμι. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @leansweets

 

Το απόλυτα νόστιμο γαλλικό επιδόρπιο θα το βρεις και στο μικρό και πολύ εντυπωσιακό Nomad Bread στη Λεμεσό, το οποίο έχει γεύση ρούμι και βανίλια, μαλακό και νόστιμο εσωτερικό και ένα καραμελωμένο εξωτερικό! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalopesas (@kalopesas)

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close