Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε μία πιτσαρία που φτιάχνει 100% κυπριακή πίτσα, που θα σε καταπλήξει

Η πιτσαρία στο Τσέρι που πρέπει να δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2021

Η αλήθεια είναι ότι πίτσα μπορούμε να βρούμε σε διάφορες γωνιές της πρωτεύουσας, ωστόσο θεϊκή πίτσα, που να φτιάχνεται σε πιτσαρίες που να γνωρίζουν κάθε μυστικό της, αλλά και που να μπορείς να παραγγείλεις με μία απλή κίνηση, να την έχεις κοντά σου εύκολα κι απλά, και σε λογικό χρόνο, δεν συναντάς συχνά.

Αυτές λοιπόν τις πίτσες με το σωστό ζυμάρι, που ψήνεται στη σωστή θερμοκρασία, ενώ από πάνω τα υλικά "στέκονται" πολύχρωμα και πλούσια, έτοιμα να λιώσουν στο στόμα... θα τις βρεις (μόνο) στο Τσέρι.

Μιλάμε φυσικά για την Genolo Pizza, μία πιτσαρία που σου ετοιμάζει νόστιμη πίτσα καθώς και πιάτα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό.

Το κλειδί για την επιτυχία τους είναι απλό: αγνά υλικά, φρέσκια ζύμη, η οποία ετοιμάζεται καθημερινά στο μαγαζί, χορταστικές μερίδες και σταθερή ποιότητα. Στοιχεία που σε κάνουν να επιστρέφεις εκεί κάθε φορά που θες να απολαύσεις καλοφτιαγμένη πίτσα, σκορδόψωμο, φτερούγες κοτόπουλο, subamarines, wedges πατάτες, εκπληκτικές επιλογές για παιδιά (στο kids menu) και όλες τις γεύσεις του Genolo!

Αγαπημένη πίτσα σίγουρα είναι η Special, με μπέικον, λούντζα, σαλάμι, ζαμπόν, μανιτάρια, κρεμμύδια, πράσινη πιπεριά και καλαμπόκι, αλλά το ίδιο ξεχωριστές είναι και η Ελληνική (μανιτάρια, ντομάτα, καλαμπόκι, φέτα), όπως και η Χωριάτικη πίτσα (χωριάτικο λουκάνικο, χαλλούμι, ντομάτα).

Αν ωστόσο σού αρέσουν οι πιο εξωτικές γεύσεις, προτείνουμε να δοκιμάσεις τη Χαβάη (με ζαμπόν, μανιτάρια, ανανάς) αλλά και τη Μεξικάνικη πίτσα (με πεπερόνι, κοτόπουλο, πράσινες πιπεριές, κρεμμύδι, νιφάδες τσίλι). 

Φανατικούς λάτρεις έχουν και η χορτοφαγική αλλά και η Burger Pizza, για διαφορετικούς -εννοείται- λόγους! Μπορείς όμως να φτιάξεις και τη δική σου πίτσα, με τα υλικά που θα επιλέξεις! 

Kαι το καλύτερο δεν σου το αναφέραμε ακόμα... μπορείς να παραγγείλεις online από το www.genolopizza.com και να κερδίσεις πλούσια δώρα, αλλά και να επωφεληθείς των εκπληκτικών εκπτώσεων και προσφορών που ανακοινώνουν πολύ συχνά.

Κράτα σημειώσεις: για 2 XL θα πληρώσεις μόνο €19, για 3 XL μόνο €29, τις 4 XL πίτσες θα τις πάρεις στην εκπληκτική τιμή των €38 και τις 5XL μόνο €47. Δες όλο το μενού στο https://www.genolopizza.com/en/ και δώσε την παραγγελία σου αμέσως! 

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις take away ή delivery και να απολαύσεις το φαγητό σου στην ώρα του! Σημείωσε ότι το delivery του μαγαζιού εξυπηρετεί περιοχές όπως Δευτερά, Τσέρι, Ανθούπολη, Λακατάμια (μέρος), Στρόβολος (μέρος).

(22386555) Λεωφόρος Στροβόλου 55Γ (κατάστημα 5), Τσέρι, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close