Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Πεζοπορία, yoga και γυμναστική σε μία υπέροχη τοποθεσία

Μονοήμερη εξόρμηση με πολλές και όμορφες δραστηριότητες στηνΑκτή Κυβερνήτη

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021

Η βραβευμένη εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων από τα Fitness Award 2020 στην κατηγορία Best Outdoor Fitness Event (https://www.fitnessawards.gr/ ) διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση με πολλές και όμορφες δραστηριότητες στην Ακτή Κυβερνήτη (Governor's Beach).

Τα απόκρημνα τεράστια λευκά βράχια που έρχονται σε αντίθεση με το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, οι σπηλιές που δημιουργήθηκαν από τα κύματα που μοιάζουν με γλυπτά, η μυρωδιά και το αεράκι της θάλασσας σε συνδυασμό με τον καυτό ήλιο της Κύπρου χειμώνα-καλοκαίρι ήταν κάποια από τα στοιχεία που οδήγησαν τους διοργανωτές να επιλέξουν αυτό τον παράδεισο για να οργανώσουν τις δραστηριότητες μας (Πεζοπορία, Yoga και Γυμναστική).

Αν σε ενδιαφέρει, συνέχισε να διαβάζεις λεπτομέρειες για την εκδήλωση:

Λόγω των μέτρων για το covid-19, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε δύο χρονικές περιόδους που είναι στις 07:30 το πρωί (Ομάδα Α) και στις 10:30 το πρωί (Ομάδα Β). Η ομάδα Α αλλά και η ομάδα Β θα χωριστεί σε 4 ομάδες των 4 ατόμων (βλ. διάταγμα για την γυμναστική στην ύπαιθρο). Ως εκ τούτου, προκύπτουν Ομάδα Α1, Α2,Α3,Α4 και Ομάδα Β1, Β2, Β3, Β4. Η ομάδα Α1 και Α2 θα κάνουν μία ώρα πεζοπορίας και θα  συνοδεύονται από τους δύο συνοδούς μας ενώ η Α3 και Α4 θα κάνουν 30 λέπτο μάθημα Yoga  και 30 λέπτο μάθημα εκγύμναση για όλο το σώμα. Όλες οι ομάδες και οι υποομάδες θα περάσουν από όλους τους σταθμούς. Η ομάδα Α και η ομάδα Β θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα ακριβώς με διαφορετική ώρα έναρξης.

Το κερασάκι στην τούρτα:
Η ομάδα Α με το πέρας των δραστηριοτήτων θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πάνω στην παραλία ένα παραδοσιακό ΠΡΩΪΝΟ & BRUNCH που θα έρθει delivery σε ξεχωριστές μερίδες για τον κάθε ένα.
Η ομάδα Β από την άλλη με το τέλος των δραστηριοτήτων της θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σουβλάκια που θα έρθουν επίσης σε ξεχωριστές πιττούλες  πάνω στην παραλία.

Σε ποια ομάδα θα θέλατε να συμμετέχετε είναι δική σας επιλογή. Ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες για κάθε ομάδα αλλά και γενικά. Επομένως καλό είναι να κάνετε νωρίς της κράτηση σας.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες, για το τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου, και δήλωσε συμμετοχή, εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close