Cine News , Κινηματογράφος

Για πόσο ακόμα θα περιμένουμε τον «νέο Batman;

Νέα καθυστέρηση της νέας περιπέτειας λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο νέος μεγάλος εχθρός του Batman τελικά δεν είναι ούτε ο Joker, ούτε ο Penguin, ούτε και η Catwoman, αλλά ο COVID-19. Σύμφωνα με νέο άρθρο της Sun, η παραγωγή της νέας περιπέτειας του «Σκοτεινού Ιππότη» της DC θα καθυστερήσει αφού ένας κασκαντέρ του Robert Pattinson βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Έτσι λοιπόν ο stuntman και οι άμεσες επαφές του θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα για περίπου δέκα μέρες. Παρά την αρνητική εξέλιξη όμως, πηγή του άρθρου σημείωσε πως τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο βάσει σχεδίου, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου του 2022.

«Τα γυρίσματα ενός blockbuster αυτού του μεγέθους είναι αρκετά δύσκολα χωρίς την απειλή του κορωνοϊού. Αν και αυτό αποδεικνύει ότι το διαγνωστικό πρόγραμμα της Warner Brothers δουλεύει, η απουσία τόσου κόσμο από τα σετ για δέκα μέρες είναι ένας πονοκέφαλος που στούντιο δε χρειαζόταν, ειδικά όταν βασίζονται στην ομάδα των κασκαντέρ για να ολοκληρώσουν τις πιο εντυπωσιακές σκηνές της ταινίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορωνοϊός χτυπά την πόρτα της παραγωγής, αφού τα γυρίσματα διακόπηκαν τον περασμένο Μάρτιο για έξι μήνες στο πρώτο lockdown. Λίγο μετά την επανέναρξη, τον Σεπτέμβριο, ο ίδιος ο πρωταγωνιστής νόσησε με τον κορωνοϊό, ενώ η παραγωγή διακόπηκε προσωρινά για τρίτη φορά τον Νοέμβριο όταν αρρώστησε ένας κασκαντέρ.

 

 

Πηγή: www.clickatlife.gr
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close