News , Guide

Πότε θα επιτραπούν και πάλι γάμοι και εκδηλώσεις;

Συζητήθηκε ο χάρτης επανέναρξης του κλάδουεκδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2021

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Εκδηλώσεων (ΠΑΣΥΕΠΕΚ) – μέλος της Ομοσπονδίας εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ενημερώνει τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και τα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει το γάμο τους εντός του 2021, ότι είναι σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας και τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή για τον κορωνοϊό με σκοπό την ομαλή και επιτυχή διεκπεραίωση όλων των γαμήλιων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας για επανεκκίνηση του κλάδου εκδηλώσεων (γάμων και βαφτίσεων) στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασεκυή 19 Φεβρουαρίου τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του ΠΑΣΥΕΠΕΚ ο Πρόεδρος του κ. Κωνσταντίνος Μωσαϊκός και ο κ. Γιάννος Μαλλούρης, εκ μέρους της ΟΕΒ ο κ. Πάρης Αναστασίου, εκ μέρους της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά και ο κ. Μιχάλης  Ανδρέου, εκ μέρους των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκε διεξοδικά ο οδικός χάρτης επανέναρξης του κλάδου σύμφωνα με την εισήγηση του ΠΑΣΥΕΠΕΚ με ημερομηνία ορόσημο την 16η Απριλίου 2021. Συζητήθηκαν επίσης, οι πρόνοιες που θα περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο λειτουργίας και οι ενέργειες που θα πρέπει αναληφθούν  με στόχο την επανέναρξη λειτουργίας του κλάδου σε συνθήκες απόλυτης ασφάλεια και υγείας.

Τέλος, αποφασίστηκε όπως εντός των επόμενων ημερών ο ΠΑΣΥΕΠΕΚ και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας συμφωνήσουν στο πρωτόκολλο που θα διέπει τη λειτουργία του κλάδου το οποίο ακολούθως θα τεθεί ενώπιον της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, για αξιολόγηση και λήψη τελικών αποφάσεων.

Kεντρική φωτο: HoneyLi Hill

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close