Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Red Sheep: Ο καφές που έκλεψε την καρδιά της Λευκωσίας

Έχει ήδη συνδέσει το brand name του με τον καλύτερο, για πολλούς, καφέ της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021

Τα τελευταία χρόνια το 3ο κύμα καφέ, όπως ονομάστηκε, «εισέβαλε» δυναμικά και στην χώρα μας όπως και σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουμε τον καφέ. Μαζί του, έφερε νέα brands καφέ, νέες ποικιλίες και ποιότητες από διάφορες γωνιές του κόσμου, αλλά κυρίως έφερε παιδεία και γνώση γύρω από το αγαπημένο ρόφημα στον πλανήτη.

 

Από αυτόν τον σχετικά νέο κόσμο του καφέ ο οποίος περιγράφεται με μία μόνο λέξη: “Speciality”, υπάρχει ένα Coffee Shop Brand το οποίο ξεχώρισε και έκλεψε τις καρδιές των coffee lovers της Λευκωσίας (προς το παρών, αφού αναμένεται να επεκταθεί και εκτός της πρωτεύουσας). 

Αυτό δεν είναι άλλο από το Red Sheep Coffee Co.

3+1  λόγοι γιατί αγαπήσαμε το Red Sheep
1. Κυπριακό Coffee brand: Ίσως να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το Red Sheep Coffee Co. είναι η μόνη αλυσίδα καφέ που έχει ξεκινήσει από την Κύπρο ως απόλυτα κυπριακό brand και έχει καταφέρει να αναπτυχθεί στον βαθμό που το πέτυχε η αμιγώς κυπριακή εταιρεία. 
Απέναντι σε διεθνή brands-μεγαθήρια τα οποία αναγνώρισαν μία επιχειρηματική ευκαιρία στην Κύπρο, το Red Sheep ξεχώρισε και πέτυχε λόγω στην αφοσίωση, την αγάπη και την επιμονή για το καλό αποτέλεσμα και την σκληρή δουλειά της ομάδας που το αποτελεί.

2. Cinderella Story: Η πορεία του Red Sheep αποτελεί ένα “success story” από αυτά που δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις, αλλά και να νιώσεις περήφανος για αυτό, ειδικά αν είσαι πελάτης του. 
Ξεκινώντας πριν 6 περίπου χρόνια ως το αγαπημένο coffee shop των Αγίων Ομολογητών, το Red Sheep αναπτύχθηκε σε μία αλυσίδα με 5 καταστήματα σήμερα στην Λευκωσία, με το πιο πρόσφατο, αυτό της Έγκωμης, να ανοίγει, με επιτυχία μάλιστα, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και της πιο μεγάλης κρίσης που αντιμετώπισε ο τομέας της εστίασης τα τελευταία χρόνια.

3. Εμμονή με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση: 
Όσος χρόνος κι αν έχει περάσει από την ημέρα που σέρβιρε τον πρώτο του espresso, και όσα καταστήματα Red Sheep και αν έχουν λειτουργήσει από τότε, υπάρχει κάτι που έχει μένει αναλλοίωτο. Η υψηλή ποιότητα του καφέ σε κάθε ρόφημα είναι κάτι που μπορείς να αναμένεις σε κάθε Red Sheep εμπειρία.

4. Franchise Brand με κουλτούρα local specialty coffee shop
Ως “Red Sheep lovers” - που ομολογούμε ότι είμαστε- μπορούμε εκ πείρας να πούμε ότι η προσέγγιση και η προσωπικότητα του συνοικιακού speciality shop που αγαπήσαμε πριν από 6 χρόνια, διατηρείται σε κάθε κατάστημα, ακόμα και σήμερα που το brand μεγαλώνει και εξελίσσεται σε ένα από τα πιο σημαντικά Franchise στον χώρο. 

Το μέλλον του Red Sheep Coffee Co.
Σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό όσο ποτέ, το Red Sheep Coffee, αποδεικνύει ότι η επιμονή στην ποιότητα, ακόμα και όταν δεν είναι η πιο εύκολη λύση, επιβραβεύεται και διαχρονικά αποτελεί την  καλύτερη “επένδυση”.

Έχοντας ήδη συνδέσει το brand name του με τον καλύτερο, για πολλούς, καφέ της Κύπρου, θεωρούμε περισσότερο από βέβαιο, ότι το Red Sheep θα είναι σύντομα ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα στον χώρο του καφέ, όχι μόνο στην Λευκωσία, αλλά και παγκύπρια.

Καταστήματα Red Sheep:
1.    Άγιοι Ομολογητές: 22100115
2.    Αγλαντζιά: 22100233
3.    Παλλουριώτισσα: 22100370
4.    Τσερίου (Στρόβολος): 22100470
5.    Έγκωμη: 22 100510

Γίνε μέλος της κοινότητας των coffee lovers του Red Sheep Coffee:
Facebook: https://www.facebook.com/pg/RedSheep01/
Instagram: https://www.instagram.com/redsheepcoffeeco/
Website: http://redsheepcoffee.com/

Πληροφορίες για το Σχέδιο Franchise της Red Sheep Coffee Co.: 7000 40 80

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close