Eating News , Εστιατόρια

Το Foody είναι το νούμερο #1 app στο Play Store

... όλα δείχνουν πως αυτό είναι το delivery στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021

Με περισσότερους από 100.000 ενεργούς χρήστες που έχουν αγκαλιάσει και χρησιμοποιούν καθημερινά την υπηρεσία για την παραγγελία τους, το Foody καταφέρνει να ανέβει στην κορυφή του κυπριακού Google Play Store, ξεπερνώντας εφαρμογές που διαπρέπουν (στην Κύπρο) αυτήν την εποχή, όπως το Tik Tok.

Έχοντας διανύσει μια χρονιά που καθημερινά προστίθενται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή, όπως φωτογραφίες των καταστημάτων, εμπλουτίζεται με νέες κατηγορίες, ακόμα περισσότερες συνεργασίες με αγαπημένα εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία, κάβες κ.ά. και καλύπτοντας περιοχές σε όλο το νησί, το Foody φέρνει κοντά μας αγαπημένες γεύσεις, οι οποίες παραδίδονται στην πόρτα μας μέσω του στόλου, χωρίς επαφή, και με παρακολούθηση παραγγελίας.... αναδεικνύοντάς το ως την απόλυτη επιλογή για delivery στο νησί! 

Εξάλλου, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους! Οι πελάτες του Foody μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 1800 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, ενώ η πλατφόρμα καταγράφει περισσότερες από 600.000 παραγγελίες το μήνα!

Η σειρά κατάταξης συνεχώς μεταβάλλεται, αλλά η νέα χρονιά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα και να δώσει στην ομάδα του Foody το έναυσμα να συνεχίσει να στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, να εξελίσσεται, να βελτιώνεται, να βλέπει προκλήσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν προβλήματα και να παραμένουμε στις αγαπημένες εφαρμογές των Κυπρίων.

Tο No 1 app για delivery στην Κύπρο βάζει την υπογραφή ποιότητας, παρέχοντας στον επισκέπτη ότι ‘τραβάει’ η όρεξη του με ένα μόνο κλικ!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close