Cine News , Κινηματογράφος

Γνωστή «σκοτεινή» παιδική ταινία φαντασίας γίνεται και βιβλίο

Σου λέει κάτι ο «Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης»;

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021

Οι περιπέτειες της Sally μετά τα γεγονότα της κλασικής ταινίας βρίσκονται στο επίκεντρο του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Μια από τις σπουδαιότερες ταινίες στην οποία έβαλε την υπογραφή του ο Tim Burton, ο «Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης» που σκηνοθέτησε ο Henry Selick, πρόκειται να αποκτήσει μια λογοτεχνική συνέχεια. Την είδηση για τον σχεδιασμό του βιβλίου, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί το 2022, αποκάλυψε σε άρθρο του το io9.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο συγγραφέας του «The Wicked Deep», Shea Earnshaw, έχει αναλάβει να γράψει το βιβλίο, το οποίο διαδραματίζεται αμέσως μετά τα γεγονότα της ταινίας και επικεντρώνεται αυτή τη φορά στη Sally.
Ενώ ο Jack και η Sally ζουν μαζί ευτυχισμένοι, όλα ξαφνικά αλλάζουν όταν η Sally άθελα της απελευθερώνει έναν μυστηριώδη εχθρό και ξαφνικά η πόλη τους βρίσκεται υπό απειλή. Έτσι λοιπόν η Sally, η Βασίλισσα Κολοκύθα, ταξιδεύει σε άλλα υπέροχα και ευφάνταστα μέρη για να ανακαλύψει πως θα σώσει τον κόσμο, αλλά και να μάθει ορισμένα πράγματα για τον εαυτό της.

Σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης εξήγησε πως το βιβλίο θα αφηγηθεί την ιστορία αγάπης της Sally και του Jack, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως έχουν αλλάξει οι χαρακτήρες και προσαρμοστεί στους νέους τους ρόλους ως βασιλιάς και βασίλισσα. Δεδομένης της πρόσφατης ιστορίας της Disney, η κινηματογραφική μεταφορά μάλλον δε θα αργήσει να ακολουθήσει.

Πηγή: www.clickatlife.gr
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close