News , Guide

Η οδός Ρηγαίνης στη Λευκωσία παραδίδεται στην κυκλοφορία

Κλείνει ωστόσο η οδός Βουλγαροκτόνου για 4 εβδομάδες

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021

Με πιο πλατιά πεζοδρόμια, ισόπεδα με το δρόμο, και νέο οδόστρωμα δίνεται το μεσημέρι της Πέμπτης στην κυκλοφορία η οδός Ρηγαίνης.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας «το έργο αναβάθμισης της οδού Ρηγαίνης, που έχει ως βασικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την άνετη και ασφαλή διακίνηση των επισκεπτών στα καταστήματα της οδού, παραδίδεται εντός χρονοδιαγραμμάτων».
 
Προστίθεται ότι στο πλαίσιο των εργασιών στην οδό Ρηγαίνης, εγκαταστάθηκε υπόγειο δίκτυο οπτικών ινών για υποστήριξη των συστημάτων έξυπνης πόλης και αναβαθμίστηκε το σύστημα συλλογής όμβριων υδάτων.
 
Κλειστή η οδός Β. Βουλγαροκτόνου, διάρκειας 4 εβδομάδων οι εργασίες
 
Αναφέρεται εξάλλου  ότι οι εργασίες εκτέλεσης του έργου μεταφέρονται στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου η οποία από σήμερα Τετάρτη, είναι κλειστή για τα τροχαία οχήματα, από τη συμβολή της με την οδό Ρηγαίνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρσινόης.
 
Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 4 βδομάδες 
Για διευκόλυνση της κυκλοφορίας δίνεται προσωρινή διέλευση των οχημάτων στο τμήμα της οδού Β. Βουλγαροκτόνου, από την οδό Αρσινόης μέχρι την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το συγκεκριμένο τμήμα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα της οδού Β. Βουλγαροκτόνου, από την οδό Ρηγαίνης μέχρι την οδό Αρσινόης.
 
Ως εκ τούτου προτείνεται η ακόλουθη παράκαμψη με κατεύθυνση την παλιά πόλη: από  Πλατεία Σολωμού προς Ρηγαίνης - Αρσινόης - Βασιλέως Βουλγαροκτόνου.
 
Αντίστοιχα, από τη δυτική πλευρά (Πύλη Πάφου) τα οχήματα προτείνεται όπως ακολουθούν την πορεία Ρηγαίνης - Αρσινόης - Βασιλέως Βουλγαροκτόνου.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας προτρέπει τους οδηγούς «να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας».
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close