Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

15 ταβερνάκια σού ετοιμάζουν μεζέ την Τσικνοπέμπτη

Δώσε την παραγγελία σου έγκαιρα για take away ή delivery

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2021

Η Τσικνοπέμπτη που φέτος πέφτει στις 4 Μαρτίου, πλησιάζει και εμείς ετοιμαζόμαστε να την υποδεχθούμε στο σπίτι... μεν όπως ακριβώς της αξίζει δε! Δηλαδή με μπόλικη τσίκνα, μεζεδάκια και νόστιμα είδη ψημένα στα κάρβουνα.

Πάμε λοιπόν να ανεβάσουμε όρεξη, με όλα εκείνα που μπορούμε να απολαύσουμε στο σπίτι μας από τα πιο νόστιμα στέκια στην Κύπρο το βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

Το Στενορύμι 
Παραδοσιακούς μεζέδες, από το απάχικο αυτό ταβερνάκι που βρεις στην Πλατεία Αγλαντζιάς. Το στενορύμι θα σου ετοιμάσει τόσο μεζέδες όσο και mix grill και a la carte πιάτα όπως σαλάτες, συνοδευτικά, στην πίτα (χοιρινά σουβλάκια, σεφταλιές, μιξ, σουβλάκι κοτόπουλο, γύρος βοδινός, χαλούμι, μανιτάρι και πατάτες) αλλά και πιάτα όπως μπριζόλα στα κάρβουνα και τη σπεσιαλιτέ τους, τα χοιρινά κρασάτα παϊδάκια, και συκωτάκια κοτόπουλου.  
>> Take away και Delivery στο 22876543.

Μεζοστρατί
Το γνωστό ταβερνάκι θα σε χορτάσει και φέτος με νόστιμο, εποχιακό μεζέ. Για την φετινή Τσικνοπέμπτη, πέρα από τις σχάρες, φωτιά θα πάρουν και τα ντελίβερι, τα οποία θα φέρουν κοντά σου πεντανόστιμα κρεατικά! Σημείωσε ακόμα ότι θα λειτουργήσουν το κατάστημα στην Ευαγόρου (για παραγγελίες στο 2266272) και το κατάστημα Λακατάμιας (παραγγελίες στο 22524040).

Ταβέρνα Λεβέντης 
Μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες στον Άγιο Δομέτιο είναι και η ταβέρνα του Λεβέντη. Σερβίρει από το 1980 νόστιμο σουβλάκι και σεφταλιά αλλά και πλούσιο μεζέ. Θεωρείται ένα τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης και ιδανικό στέκι για παρέες. Κι αυτές τις μέρες λειτουργεί μόνο με take away και delivery παραγγελίες. Το ίδιο θα κάνει και την Τσικνοπέμπτη, οπότε θα σου ετοιμάσει μεζεδάκια τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ. 
(22773201) Ταγματάρχη Δημήτρη Πουλίου 4, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία. 

Το Στέκι του Παίκτη
Ένα απάχικο, αλλά μερακλίδικο στέκι γεύσης, που θα το βρεις κρυμμένο πίσω από ένα γήπεδο futsal, σου μαγειρεύει νόστιμο καρβουνοψημένο κρεατικό για την Τσικνοπέμπτη και σου το στέλνει στο σπίτι σου! Ο λόγος για το Στέκι του Παίκτη το οποίο σε εξυπηρετεί μέσω take away αλλά και delivery (στο Foody). Προτείνουμε, πέρα από τα κρεατικά του, να δοκιμάσεις το συκώτι βοδινό αλλά και τις γκουρμέ μιλιτζάνες του. 
(96 747111) Αγίου Δημητριανού 50, Λακατάμια. 

Φουλ του Μεζέ
Καραντινάτη Τσικνοπέμπτη... και η φουκού και το αντικριστό θα πάρουν φωτιά απο το μεσημέρι στο Φουλ του Μεζέ. Άλλωστε το στέκι του Αγίου Παύλου αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να απολαύσει κανείς αυθεντικές κυπριακές γεύσεις. Ετοιμάσου να απολαύσεις τα καλύετρα από τις 12:00 με Delivery και Take Away!
(22 777355) Αγίου Παύλου 87

Η Απάντηση
Στην Απάντηση όλα είναι φτιαγμένα με πρώτης τάξεως υλικά, για να απολαμβάνεις κυπριακή, αυθεντική κουζίνα στα καλύτερά της. Για την Τσικνοπέμπτη, θα σου σερβίρει νόστιμα είδη σχάρας και φυσικά τον πλούσιο μεζέ της. Πρέπει να βιαστείς, αν θέλεις να πάρεις έγκαιρα την παραγγελία σου.
(22382770/https://www.apantisi.com/order-online/) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 98, Κάτω Λακατάμια, Λευκωσία. 

Το Στέκι του Βασίλη
Πολλά και λαχταριστά πιάτα είναι έτοιμα να φτάσουν στο σπίτι σας με ένα μόνο τηλεφώνημα. Και Το Στέκι του Βασίλη δε δέχεται κόσμο στο κατάστημα αλλά κάνει κανονικά delivery και takea way. Μας διαβεβαιώνουν μάλιστα ότι ακολουθούν πίστα τους κανόνες υγιεινής διασφαλίζοντας έτσι την δημόσια υγεία.
(99651950 & 22263131) Γρήγορη Αυξεντίου 5, Άγιος Δομέτιος.

Στοά του Δημήτρη
Από τα πιο κλασικά στέκια της πρωτεύουσας που για πολλά χρόνια φτιάχνει νόστιμα μεζεδάκια και μαγειρευτά. Γνωστός για τα μεζεδάκια και τα πιάτα του σίγουρα αποτελεί μία καλή επιλογή για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, τόσο για το μεσημέρι όσο και για το βράδυ!
(22343030) Διγενή Ακρίτα 28Ε.

Το Σπήλαιο
Το βραβευμένο στα Eating Awards 2015 ταβερνάκι στη Δευτερά θα μας «τσικνήσει» με τις νοστιμιές του, τους μεζέδες του και τα γευστικά είδη σχάρας του, τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ. Η παρέα θα μπορεί να απολαύσει όλα τα νόστιμα καλούδια που φτιάχνουν με μεράκι οι άνθρωποί του, φέτος στο σπίτι της!
(22622024) Αναστάση Λεβέντη 2Α, Δευτερά.

Ταβερνάκι Φίλιππος
Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και φέτος κάπως διαφορετική, όμως στο Ταβερνάκι Φίλιππος στον Στρόβολο η παραδοσιακή γευστική απόλαυση παραμένει σταθερή αξία! Έτσι λοιπόν στις 4 Μαρτίου, θα ανάψουν από νωρίς τα κάρβουνα για να ετοιμάζουν νόστιμες επιλογές να έχεις να διαλέξεις! Σούβλα αρνί, σουβλάκια, σεφταλιές, παϊδάκια, λουκάνικα, μαγειρευτά και άλλα πολλά θα γεμίσουν το τραπέζι σου.. στο σπίτι!
Κάνε την παραγγελία σου από νωρίς παραγγελίες take away και delivery στα 22316307, 99407767.

Kαρβουνοτσιμπήματα
Εδώ θα φας ένα από τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης! Αυτό άλλωστε δεν θέλεις και για την Τσικνοπέμπτη; Το γνωστό ταβερνάκι του Αγίου Ανδρέα θα ετοιμάσει για σένα (μεσημέρι και βράδυ) γευστικούς μεζέδες και μεγάλη ποικιλία που περιλαμβάνει ορεκιτκά και είδη σχάρας, για την πιο νόστιμη Πέμπτη του χρόνου.
(22260017, 22260018, 99356365) Αχαιών 35, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία. Delivery μέσω Foody. 

Το Ψητοπωλείο-Ταβερνάκι του ΜΕΛΗ
Η γραφική, παραδοσιακή ταβέρνα Το Ψητοπωλείο-Ταβερνάκι του ΜΕΛΗ στην Παρεκκλησιά είναι μια σπουδαία ανακάλυψη γεύσης. Ξεκίνησε το 2005 και έκτοτε οι άνθρωποί του φροντίζουν να σερβίρουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η ντόπια αγορά -εποχικά πιάτα και παραδοσιακές νοστιμιές- όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Το ταβερνάκι είναι φημισμένο για το άριστης ποιότητας κρέας, που ψήνει με αριστοτεχνικό τρόπο, τα οποία θα απολαύσεις και την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι σου, μίας και η διεύθυνσή του ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Δηλαδή να φτιάχνουν μεζεκλίκια. 
Εσύ απλώς παράγγειλέ τα για take away ή delivery, από Δευτέρα-Σάββατο, 17:00-21:00, στο 25 635253
(25635253) Παρεκκλησιά, Λεμεσός.

Περί της Ουσίας μεζεδάκια 
Στο μαγαζάκι της Λεμεσού προετοιμάζονται για την απόλυτη ημέρα απενοχοποίησης του καλοφαγά! Για την ημέρα που όλοι ξεχνάμε της δίαιτες! Για την ημέρα που οι αναστολές φεύγουν και η καλή παρέα συνοδεύεται από τους καλύτερους μεζέδες μπύρα και καλό κρασί. Η Πέμπτη της Κρεατινής. Ονομάζεται Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λειώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Δώσε την παραγγελία σου για πεντανόστιμη ποικιλία (ο γύρος του θα σε ξετρελάνει) και άλλα νόστιμα εδέσματα σχάρας.
(25 397705) Παναγίας Ευαγγελίστριας, Πολεμίδια. 

Οινέας Μεζεδοπωλείο Μουσικοθεραπευτήριο
Ο Οινέας, το Μεζεδοπωλείο Μουσικοθεραπευτήριο της Πλατείας Ηρώων, είναι ένα μεζεδοπωλείο φτιαγμένο με μεράκι... στέκι για τους καλοφαγάδες και τους γλεντζέδες της πόλης, που ξέρουν από καλό φαγητό και διασκέδαση. Ειδικά τέτοιες μέρες, η πλατεία Ηρώων εξάλλου, έσφυζε από ζωή και ο Οινέας ετοίμαζε μεγάλο γλέντι!  Γλέντι που φέτος θα στηθεί διαδικτυακά!  Οι σπιτικοί του μεζέδες, φτιαγμένοι με σεβασμό στην παράδοση και με αρώματα μεσογειακά, δεν θα σου λείψουν ούτε φέτος! Αντίθετα, θα έρθουν στο γραφείο ή στο σπίτι σου, και θα συνοδευτούν όπως αρμόζει με μουσική!
(96 402323) Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός.

Tαβέρνα Καμασιάς
Η πασίγνωστη και αγαπημένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, με 20 χρόνια εμπειρία, συνεχίζει να σερβίρει μία φοβερή επιλογή καλομαγειρευμένων πιάτων και μεζέδων και την Τσικνοπέμπτη, με δωρεάν delivery! Εξάλλου, εδώ η ποιότητα είναι δεδομένη. Χρησιμοποιούν μόνο γνήσιες πρώτες ύλες και τα φαγητά τους είναι εποχιακά με φρέσκα χόρτα, φρέσκο ντόπιο ψάρι και κρέας, που τα φτιάχνουν με σεβασμό στην κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα. Εσύ απλώς δώσε την παραγγελία σου για delivery και take away, μεσημέρι (12.30-15.00) ή βράδυ (18.00-22.00), στο 23 825144.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close