Το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου αποκτά νέα, εντυπωσιακή όψη (εικόνες)

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην περιοχή του λιμανιού της Κάτω Πάφου για την δημιουργία των νέων σύγχρονων στάσεων για τις δημόσιες συγκοινωνίες και την ευρύτερη αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου. Οι εργασίες αποτελούν μέρος  του μεγάλου έργου των 7, 6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την δημιουργία σύγχρονου  δικτύου υποδομών δημοσίων συγκοινωνιών και δημόσιας υγιεινής στις περιοχές των  Δήμων Πάφου και Γεροσκήπου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, στην περιοχή του λιμανιού καταργείται  ο υφιστάμενος σταθμός μετεπιβίβασης και μεταφέρεται στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, ενώ στο λιμανάκι δημιουργούνται νέες σύγχρονες στάσεις λεωφορείων και χώροι υγιεινής.  Οριοθετούνται επίσης οι χώροι στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων και επανέρχεται η αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων προς και από το λιμανάκι από τη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου.    

Στην περιοχή  δημιουργείται και  κυκλικός κόμβος με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της τροχαίας κίνησης  σε περιόδους  αιχμής. Δημιουργείται ασφάλτινος χώρος στάθμευσης με δενδροφυτεύσεις στο τεμάχιο που βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα «Χονδρός» και κλείνει για  τη διενέργεια ανασκαφών από το Τμήμα Αρχαιοτήτων ο χωμάτινος χώρος στάθμευσης δίπλα στην Παναγία Λιμανιώτισσα.


 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30