Eating News , Εστιατόρια

Η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας ξεκινά τη λειτουργία της

Οικαταναλωτές θα αγοράζουν πλέον φρέσκα προϊόντα κατευθείαν από τον παραγωγό

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2021

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας υποβλήθηκε αίτηση στο Μέτρο 16 και Καθεστώς 16.4 Βραχείες Αλυσίδες και Τοπικές Αγορές του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για δημιουργία Υπαίθριας Τοπικής Αγοράς. Η αίτηση εγκρίθηκε και η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας ξεκινά την λειτουργία της την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 από τις 9 πμ μέχρι και τις 2μμ.

Σύμφωνα με την κ. Άννα Κοσμά, "Η Τοπική Αγορά θα λειτουργήσει στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων του Συλλόγου στον Άγιο Θεόδωρο. Ένα όραμα που έγινε όνειρο και ένας στόχος που επιτεύχθηκε! Η λειτουργία της Τοπικής Αγοράς είναι πολύ σημαντική για την περιοχή καθώς  θα στηρίξει τους παραγωγούς από τη μια και από την άλλη θα δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αγοράζουν φρέσκα προϊόντα κατευθείαν από τον παραγωγό!

Τονίζεται ότι η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας θα είναι «ελεύθερη από πλαστικά» (plastic free) συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι καταναλωτές που θα επισκεφθούν την αγορά καλούνται να φέρουν μαζί τους τις επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες τους για μεταφορά των αγαθών. 

Για ακόμα μια φορά η καλή δουλειά, η συνεργασία και η επιμονή έφερε αποτελέσματα!

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό γεωργίας κ. Κώστα Καδή για τη συνεχή στήριξη και σε όλους τους εμπλεκόμενους λειτουργούς του τμήματος Γεωργίας και της διαχειριστικής αρχής για την συνεργασία που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και προσπάθειας.

***Συμπληρωματικά να αναφέρω ότι θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση προστατευτικής μάσκας".

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close