Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο πολυθεματικό θέρετρο (στην Κύπρο)

Νέο βίντεο με την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2021

Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο και μοναδικό αδειοδοτημένο πολυθεματικό θέρετρο στην Κύπρο και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Τα κατασκευαστικά έργα προχωρούν ομαλά, με το πολυθεματικό θέρετρο να αναμένεται πως θα ανοίξει τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2022.

Η πρόοδος του έργου απεικονίζεται μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο με εναέρια πλάνα του City of Dreams Mediterranean, από drone. Το βίντεο προσφέρει πανοραμική εικόνα του εξωτερικού του πολυθεματικού θερέτρου καθώς και του περιβάλλοντος χώρου, αντικατοπτρίζοντας την ταχεία εξέλιξη των κατασκευαστικών έργων του κυρίως κτηρίου ενώ παράλληλα, περιλαμβάνει εντυπωσιακές εικόνες των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, όπως θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση του έργου.

 

 

Μετά την ολοκλήρωσή του, το εμβληματικό έργο, που βρίσκεται στη Λεμεσό, θα αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη. Θα διαθέτει 16όροφο ξενοδοχείο 5 αστέρων με περισσότερα από 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους περί τα 10,000 τ.μ., υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park, χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του θα είναι βασισμένος στα διεθνή πρότυπα πολυτελείας της Melco, που έχουν ειδικά προσαρμοστεί για το πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός του έργου θα έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και των Cyprus Casinos “C2”, κ. Grant Johnson, δήλωσε: «Οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν ομαλά και παρόλο που το ξέσπασμα του Covid-19 επηρέασε το αρχικό μας χρονοδιάγραμμα, παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση του πρωτοποριακού αυτού έργου, εστιάζοντας παράλληλα, στην εφαρμογή των υψηλών προτύπων αριστείας της Melco. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό προορισμό, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας στους επισκέπτες μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα, πραγματική αξία για την οικονομία και την κοινωνία της χώρας. Η λειτουργία του City of Dreams Mediterranean αναμένεται πως θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου, προσελκύοντας 300.000 επιπλέον επισκέπτες ετησίως. Είμαστε βέβαιοι πως το έργο θα συμβάλει ουσιαστικά στην άμβλυνση της εποχικότητας, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας».

Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών του πολυθεματικού θέρετρου στην ιστοσελίδα www.cityofdreamsmed.com.cy/progress.html. Φωτογραφίες από τον χώρο ανέγερσης του πολυθεματικού θερέτρου καθώς επίσης και διάφορα νέα και εξελίξεις που αφορούν το θέρετρο συμπεριλαμβανομένων και ευκαιριών σταδιοδρομίας, αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close