Eating News , Εστιατόρια

Cupcake Ελπίδας από τους Φούρνους Ζορπάς

Μέσα από το limited edition cupcake «ελπίδας», οι Φούρνοι Ζορπάς τιμούν και φέτος την Ημέρα της Γυναίκας και στηρίζουντο έργο της Europa Donna Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2021

Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι Φούρνοι Ζορπάς στηρίζουν με έμπρακτο τρόπο το έργο της Europa Donna Κύπρου, τιμώντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Με φάρο το μήνυμα “#SelfCare”, οι Φούρνοι διαθέτουν και φέτος προς πώληση το «Cupcake ελπίδας», με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θυμίζοντας σε όλους πως το σημαντικότερο δώρο είναι η υγεία και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους.

Το «Cupcake ελπίδας» αποτελεί πλέον θεσμό για τους Φούρνους Ζορπάς, οι οποίοι στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, στηρίζοντας χορηγικά τις δράσεις και το σημαντικό έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου.

Σχολιάζοντας την ενέργεια αυτή, η κα. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, εξήγησε πως στόχος είναι να σταλεί παντού το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ελπίδας αλλά και της αφύπνισης για την πρόληψη και προστασία από τον καρκίνο του μαστού. «Οι γυναίκες» επεσήμανε, «διαδραματίζουν καθημερινά ένα πολλαπλό ρόλο μέσα από την φροντίδα που επιδεικνύουν για τους άλλους. Φροντίδα την οποία πρέπει να δείχνουμε πρωτίστως και στον εαυτό μας».

Καταληκτικά, η κ. Τσενέ πρόσθεσε πως ο Όμιλος Ζορπάς, ο οποίος και εργοδοτεί πολλές γυναίκες, είναι και θα παραμείνει συνοδοιπόρος στις προσπάθειες που καταβάλλει η Europa Donna Κύπρου, στηρίζοντας κάθε δράση ξεχωριστά, με έμπρακτο τρόπο.

Το limited edition «Cupcake ελπίδας» είναι διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου και μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των €2,50 σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close