Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το ασιατικό brunch είναι η νέα hot τάση στη Λευκωσία

Breakfast by…wagamama!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2021

Ποιος θα μας το έλεγε ότι θα αλλάζαμε συνήθειες για brunch και μάλιστα στο τραπέζι του σπιτιού ή του γραφείου μας; Κι όμως! Με το νέο μενού για πρόγευμα και brunch από το wagamama έχουμε μία πρωτόγνωρη ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυθεντικές ασιατικές γεύσεις με τις υπηρεσίες delivery και take-away! 

Εάν δεν είχες ποτέ την ευκαιρία, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την ιαπωνική ομελέτα, αλλιώς okonomiyaki, στην yasai εκδοχή του με λαχανικά, και στην αυθεντική  με κοτόπουλο και γαρίδες. Πρόκειται για παραδοσιακό πιάτο της Ιαπωνίας που ως αλμυρό pancake αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές street food της χώρας. Να θυμάσαι, όμως, όταν θα το παραγγέλνεις, πως η σωστή προφορά του είναι: o-konomi-yaki.

Μην παραλείψεις, βέβαια, να απολαύσεις τα περίφημα thai roti wraps που, δικαιολογημένα, κλέβουν τις εντυπώσεις. Εμπνευσμένα από την ταϊλανδέζικη κουζίνα με βάση roti flatbread και στρώση nori ομελέτας, αποτελούν την ιδανική επιλογή για insta-breakfast κάθε μέρα της εβδομάδας όπως κι αν επιλέξεις να τα απολαύσεις (με λουκάνικο ή back bacon). Και να θυμάσαι ότι το sriracha ketchup απογειώνει τη γεύση!

Ο ασιατικός χαρακτήρας του μενού είναι εμφανής όχι μόνο στις παραδοσιακές συνταγές πρωινού, αλλά και σε κλασικές επιλογές brunch συμπληρωμένες με υλικά που πρωταγωνιστούν στην ασιατική κουζίνα όπως τα eggs florentine και eggs royale με βάση τα αγαπημένα μας bao buns και τα bowls of yogurt με εξωτικά φρούτα όπως goji berries και βατόμουρα και granola.

Ένα ιδιαίτερο μενού που αποπνέει φρεσκάδα τόσο από την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών του και τη μυρωδιά του φρεσκοαλεσμένου καφέ, όσο και από την πλούσια γκάμα των squeezed and pulped fresh χυμών wagamama. 
Start your day fresh, λοιπόν, με πρόγευμα από το εστιατόριο wagamama στο κέντρο της πρωτεύουσας (λεωφόρος Θεμιστοκλή Δέρβη) για delivery και take-away (77 77 70 78 / wagamama cyprus app).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close