News , Guide

Ζωγράφισε πουλιά και λάβε μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό

Ανακάλυψε τον κόσμο των πουλιών ζωγραφίζοντας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2021

Νερομπογιές, πενάκια ή χρωματιστά μολύβια; Άσε τη δημιουργικότητα σου ελεύθερη, λάβε μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής "Cyprus Bird Drawing Competition" ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την υποστήριξη του Πτηνολογικού Συνδέσμου Κύπρου και ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο των πουλιών, βοηθώντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τα πουλιά.

• Δώστε στους γονείς έναν ακόμη λόγο να βγουν έξω με τα παιδιά τους και να παρακολουθήσουν τη φύση γύρω
• Ενθαρρύνετε τα παιδιά να δουλεύουν και να τα επιβραβεύουν με ένα από τα 40 βραβεία (αγαπάμε να κάνουμε δώρα, ειδικά στα παιδιά, και θέλουμε να προσπαθήσουμε να επιβραβεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμμετέχοντες). Ανάμεσα στα βραβεία μας: συναρπαστικά βιβλία για τον κόσμο των πτηνών στην Κύπρο (στα ελληνικά), ετήσια συμμετοχή στο BirdLifeCyprus (που περιλαμβάνει παιδικό περιοδικό, οδηγό πουλιών και καρφίτσα πουλιού), λούτρινα πουλιά που κελαηδούν ακριβώς όπως τα πουλιά του συγκεκριμένου είδους, άλμπουμ ζωγραφικής με μολύβια και πολλά άλλα!
• Και άλλα πολλά! Μπορείτε να εκτυπώσετε πολύχρωμες ζωγραφιές των παιδιών σας σε μπλουζάκια και κούπες (υποστηρίζεται από Φιλοθέου Εκτύπωση και Κέντρο Αντιγραφής), δημιουργώντας ένα μοναδικό σχέδιο ρούχων για όλη την οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να υποστηρίξετε την οργάνωση BirdLifeCyprus στο έργο τους για την προστασία των άγριων πτηνών και των οικοτόπων. Ναι, τα κέρδη από τις πωλήσεις t-shirts και cups θα έχουν ως στόχο τη διατήρηση της φυσικής διαφορετικότητας της Κύπρου!

Εάν χρειάζεστε κάποια έμπνευση για να ξεκινήσετε, μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε την Ομάδα Facebook BirdLifeCyprus σε αυτόν τον σύνδεσμο και να δείτε τις φωτογραφίες πουλιών που τραβήχτηκαν στην Κύπρο από τα διαφορετικά μέλη της:
https://www.facebook.com/groups/12271788513 ή διαβάστε για τα κυπριακά πουλιά σε αυτή την ιστοσελίδα: https://birdlifecyprus.org/cyprus-and-birds!

* Και για να γίνει ο διαγωνισμός ακόμα πιο ενδιαφέρον, το BirdsLifeCyprus υποσχέθηκε να κάνει μια μικρή παρουσίαση για εμάς που και ποια πουλιά μπορούν να βρεθούν αυτή την εποχή στο νησί μας!

Τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό:
1. Η ηλικία του παιδιού σου είναι 4-6 ή 7-12 ετών και ζεις στην Κύπρο

2. Θα χρειαστείτε χαρτί Α4 και πυκνότητα τουλάχιστον 100-120 gsm (χαρτί ακουαρέλας), φωτεινά μολύβια / μαρκαδόρους / μπογιές και έμπνευση.

3. Μεταξύ 03 Μαρτίου 21 και 08 Απριλίου, σας ζητούμε να σαρώσετε τη ζωγραφιά του παιδιού σας με ανάλυση 300 dpi σε μορφή. jpeg /. bmp /. sRGB /. gi, κατεβάστε την σάρωση στην ομάδα μας στο Facebook ΚΑΙ στείλτε το αντίγραφο του στο cyprusbirdsdraw@gmail.com (για για να το προσθέσουμε στη βάση αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής και περαιτέρω εκτύπωση).

4. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να παρουσιάσει έως 3 έργα του. Παρακαλώ προσπαθήστε να μην αφήσετε το φόντο της εικόνας στο λευκό (για εκτύπωση), αλλά, για παράδειγμα, προσθέστε ένα παστέλ φόντο.

5. Μεταξύ 9 Απριλίου'21 και 25 Απριλίου'21 θα δεχόμαστε τις παραγγελίες σας για εκτύπωση μπλουζών και φλυτζανιών με οποιαδήποτε σχέδια σας αρέσει από την ομάδα μας στο email: cyprusbirdsdraw@gmail.com. 

6. Απριλίου 25 ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών του διαγωνισμού μας (που θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε κριτική επιτροπή που αποτελείται από καλλιτέχνες και φωτογράφους που εργάζονται με παιδιά) και θα ξεκινήσουν να στέλνουν τα βραβεία μας.

7. Στο τέλος του διαγωνισμού, ελπίζουμε επίσης να οργανώσουμε μια μικρή έκθεση ζωγραφιών των νεαρών ιδιωτικών μελών μας, αλλά θα εξαρτηθεί από την κατάσταση με τον COVID, καθώς και από την επιθυμία των ίδιων των συμμετεχόντων.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close