Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

To Jailbirds Chicken σού ετοιμάζει "εγκληματικά νόστιμο κοτόπουλο"

ToJailbirds Chicken είναι τονέο pop-up concept των TGI Fridays!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2021

Έχουμε ακούσει πολλές φορές πως το αμερικάνικο street food έχει πάντα κάτι διαφορετικό κι αυτό είναι που θα γευτείς κι εσύ δοκιμάζοντας το Jailbirds Chicken! Είναι το νέο pop-up concept της ομάδας των TGI Fridays που ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες, σε μια περίοδο που -λόγω των συνθηκών- πολλοί από εμάς μπήκαν στον πειρασμό να αναζητήσουν ένα από τα διαθέσιμα delivery ψάχνοντας το «κάτι διαφορετικό».

Η Αμερική, εξάλλου, φημίζεται για το street food της τόσο σε θέμα γεύσης όσο και ποικιλίας. Έτσι και το Jailbirds Chicken διαθέτει ένα μενού γεμάτο επιλογές.

Από τα Chicken Bombs, δηλαδή χορταστικά sandwiches με τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου, λαχταριστά υλικά και «προκλητικές» sauces, στα burgers με βάση το κοτόπουλο, τα Chicken Wings και τα τραγανά Crispy Chicken Bites και Chicken Fingers. Όλα συνοδευόμενα με επιλογή ανάμεσα σε από 12 λαχταριστές sauces για να δώσεις τη γεύση που θέλεις!

Μην το καθυστερείς καθόλου, δοκίμασε τις γεύσεις του Jailbirds Chicken σήμερα. Διαθέσιμο μόνο σε Λευκωσία και Λάρνακα, μέσω wolt και foody. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close