News , Guide

Ποιο φαγητό δεν λείπει ποτέ από την κουζίνα σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου

Εσύ, ποιο φαγητό τρέμεις να μην σου τελειώσει γιατί χωρίς αυτό δε ζεις, με βάση το ζώδιό σου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2021

Σίγουρα σου έχει τύχει να έχεις γυρίσει κάποιο βράδυ στο σπίτι σου, να ψάχνεις απεγνωσμένα κάτι να φας και να μην υπάρχει τίποτα. Να είναι άδειο και το ψυγείο αλλά και τα ντουλάπια σου. Δεν έχεις καν τα βασικά, όποια και εάν είναι αυτά για εσένα, Μπορεί να είναι απλά γάλα, ίσως μερικά αυγά ή μερέντα. Υπάρχουν φαγητά που ο καθένας μας θέλει να έχει πάντα στο σπίτι του και προσπαθεί να μην ξεμένει ποτέ.

Εσύ, ποιο φαγητό τρέμεις να μην σου τελειώσει γιατί χωρίς αυτό δε ζεις, με βάση το ζώδιό σου;

Κριός: Πατατάκια
Είσαι συνεχώς εν κινήσει και τρομερά ανυπόμονος. Δεν μπορείς να περιμένεις να μαγειρευτεί ένα φαγητό. Αντί αυτού απλά ανοίγεις μια σακούλα πατατάκια και τσιμπάς μερικά για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα σου.

Ταύρος: Κατεψυγμένη πίτσα
Δεν σε αφορούν σνακς όπως τα πατατάκια. Όταν είσαι στο σπίτι και θέλεις να φας κάτι χωρίς καθόλου κόπο πάντα στρέφεσαι στο ψυγείο σου. Και συγκεκριμένα στον καταψύκτη σου ο οποίος είναι γεμάτος κατεψυγμένες πίτσες.

Δίδυμος: Ποπ κορν
Λατρεύεις τα ποπ κορν. Αλλά προσοχή, όχι τα συσκευασμένα! Κάθε φορά που θες να φας κάτι για να δεις μια ταινία, την αγαπημένη σου εκπομπή ή έστω κάτι να απαλύνει τον πόνο σου φτιάχνεις ένα μεγάλο μπολ με ποπ κορν και είσαι χαρούμενος.

Καρκίνος: Leftovers
Σου αρέσεις να μαγειρεύεις και να έχεις πάντα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στο σπίτι σου. Έτσι ακόμα και όταν δεν έχεις κάτι τέτοιο φροντίζεις να δημιουργήσεις ένα γεύμα με ό,τι έχει απομείνει από χθες! Δεν πετάς τίποτα γιατί πάντα θέλεις να έχεις τη βάση για να δημιουργήσεις κάτι νέο!

Λέων: Παγωτό
Αυτό που παθαίνει ο Ταύρος με τις πίτσες εσύ το έχεις με τα παγωτά. Ποτέ δεν είναι αρκετά. Έχεις γεμίσει την κατάψυξή σου με όλες τις γεύσεις παγωτών. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα επίσης να τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου. Απλά προτιμάς να απολαμβάνεις την οικογενειακή συσκευασία με ένα μόνο κουτάλι. Το δικό σου!

Παρθένος: Αβοκάντο
Είσαι παθιασμένος με την υγιεινή διατροφή. Ταυτόχρονα όμως αγαπάς και τα σνακς που τα θεωρείς απαραίτητα μέσα στην ημέρα. Και τί πιο υγιεινό και γευστικό από ένα αβοκάντο;

Ζυγός: Μπισκότα
Δεν μπορείς να αντισταθείς στη ζάχαρη. Και συγκεκριμένα σε αυτή που κρύβεται μέσα στα μπισκότα. Έχεις όλα τα είδη μπισκότων στο σπίτι σου. Και για εκείνες τις σπάνιες στιγμές που ξεμένεις, ξέρεις πως να φτιάχνεις 30 διαφορετικές ζύμες για μπισκότα μέσα σε 10 λεπτά!

Σκορπιός: Έτοιμες Σούπες
Έχεις τόσα κουτάκια και σακουλάκια με έτοιμες σούπες στα ντουλάπια σου που οι φίλοι σου έχουν αρχίσει και ανησυχούν. Τί να κάνεις όμως που δεν μπορείς να αντισταθείς στην τόσο λεπτή υφή τους και στην αξεπέραστη γεύση τους; Τις φτιάχνεις τόσο όταν είσαι άρρωστη αλλά και όταν δεν είσαι και απλά θέλεις ένα comfort δείπνο!

Τοξότης: Καυτερές σάλτσες
 Εδώ θα έρθουν κάποιοι να σου πούνε πως οι σάλτσες δεν είναι φαγητό. Εσένα όμως δεν σε νοιάζει. Γιατί για εσένα φαγητό είναι οτιδήποτε μπορείς να βάλεις πάνω του την καυτερή σάλτσα σου!

Αιγόκερως: Tυρί και κρακεράκια
Έχεις γεννηθεί 80 χρονών αλλά εμείς για αυτό σε αγαπάμε. Η κουζίνα σου εκτός από δεκάδες βαζάκια με διαφορετικά βότανα κρύβει και πολλά κρακεράκια αλλά και ποικιλίες τυριών. Ξέρεις τι λείπει; Ένα μπουκάλι λευκό κρασί!

Υδροχόος: Χούμους
Λατρεύεις τα γευστικά ταξίδια σε διαφορετικούς προορισμούς. Το χούμους είναι τόσο γευστικό  και σικ που δεν μπορείς να του αντισταθείς. Το συνδυάζεις πάντα με πίτες ή απλές φέτες ψωμιού.

Ιχθύς: Δημητριακά
Τα δημητριακά για εσένα δεν είναι μόνο ένας τρόπος σίτισης. Είναι ένας τρόπος να ταξιδέψεις πίσω στην παιδική σου ηλικία. Και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεσαι.

Πηγή: savoirville.gr/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close