Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στου Γιάννη θα φας το μεγαλύτερο και πιο νόστιμο submarine της πόλης!

Και θα το ευχαριστηθείς!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2021

Το σάντουιτς και ακόμη πιο συγκεκριμένα το submarine, έχει μία ξεχωριστή νοστιμιά και μαγεία, και αυτό που το κάνει τόσο αγαπητό, είναι οι άπειρες παραλλαγές στις οποίες μπορείς να το βρεις. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ένα καλό submarine. Και καθόλου εύκολο να βρεις το μαγαζί που σερβίρει τα καλύτερα και πιο.... βαρβάτα στην πόλη.

Εμείς πάντως, βγήκαμε, ψάξαμε, ρωτήσαμε και ξέρεις τι ανακαλύψαμε; Ότι το πολύ ξεχωριστό μαγαζί, με το όνομα Submarines, που θα βρεις στην πολυσύχναστη οδό Γλάστδωνος στη Λεμεσό, το οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία... μιας και φτιάχνει από το 1999, οπόταν και έκανε την εμφάνισή του, λαχταριστά submarines και όχι μόνο, θα γίνει το νέο σου στέκι! 

Στο μενού του θα βρεις ακόμα υπέροχα sandwich, ολόφρεσκες σαλάτες, πεντανόστιμα burgers και ακαταμάχητα nuggets συνοδευμένα με πατάτες... που τρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Αυτό που κάνει το Submarines να ξεχωρίζει είναι οι ποιοτικές και φρέσκες πρώτες ύλες αλλά και το πάθος για... το τέλειο σάντουιτς! 

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή submarines είναι το Submarine Regular, με χαμ, τυρί και cocktail sauce, το Pizza με χαμ, τυρί, μανιταράκια, σιταροπούλα και cocktail sauce αλλά και το Chicken-Pizza που περιλαμβάνει κοτόπουλο, τυρί, μανιταράκια, σιταροπούλα, pizza sauce και μαγιονέζα.

Αν όμως είσαι πολύ... πεινασμένος, ψάξε στο μενού για το submarine "Yiannos" και απόλαυσε ένα βαρβάτο submarine με χαμ, σαλάμι, μπέικον, τυρί, pizza sauce, τυρί κρέμα, ρίγανη, μανιταράκια, πράσινη πιπεριά και μαγιονέζα. 

Μπορείς όμως να φτιάξεις και το δικό σου submarine, με τα υλικά της επιλογής σου, ανάλογα με την πείνα και την προτίμησή σου. 

Άλλωστε εδώ δεν δίνουν σημασία μόνο στην ποσότητα αλλά και στην ποιότητα... στην άμεση εξυπηρέτηση καθώς και τη σωστή τιμή.

Το μαγαζί είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10.00 μέχρι και τις 10.30 το βράδυ εκτός από Κυριακές και αργίες. 

Αξίζει να σημειώσεις ότι μπορείς να τα απολαύσεις στο σπίτι σου, μέσω της εφαρμογής Foody καθόλη τη διάρκεια της μέρας και το βράδυ, ή να παραγγείλεις τηλεφωνικώς στο 25357070.

(25357070) Γλάστδωνος, Πεντάδρομος, Λεμεσός. Δ-Σ 10.00-22.30.
FacebookSubmarines _Yiannos 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close