Bars & Clubs , News & Events

Το απόλυτο hot spot της πόλης, επέστρεψε (και ετοιμάζει εκπλήξεις)

Όλη η πόλη δίνει και πάλι ραντεβού στο Bar du Soleil

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2021

Η Λεμεσός σού δίνει πολλές επιλογές για έξοδο για ποτό, brunch και τσίμπημα! Τόσο δίπλα στη θάλασσα όσο και σε μοντέρνα στέκια που βρίσκονται "κρυμμένα' στο κέντρο! 

Στέκια που το καθένα έχει τη δική του ιδιαίτερη γοητεία, παρεΐστικα vibes και ψαγμένα ποτά, τόσο που κάνουν τις εξόδους μας μοναδικές! 

Ένα από αυτά είναι και το Bar du Soleil, το στυλάτο μπαράκι που από τον περασμένο Ιούλιο -οπόταν και άνοιξε τις πόρτες του- δεν σταματά να μας εκπλήσσει! 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Bar du Soleil θα το βρεις στο αναδιαμορφωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Πρόκειται για έναν all day προορισμό που θα σε εντυπωσιάσει αρχικά με το στυλάτο και πολύ elegant εξωτερικό του, θα σε κερδίσει όμως με τη μουσική, τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και την εξυπηρέτησή του! 

Αρκεί να πάρεις μία θέση στην εντυπωσιακή μπάρα του και να επιλέξεις ένα από τα κλασικά ή signature cocktails, τα gin & tonic, τις μπίρες (σε μπουκάλι αλλά και draught) ή τα κρασιά, τα οποία θα συνοδεύσεις ιδανικά με μία από τις λίγες μεν αλλά αξιόλογες επιλογές για συνοδευτικά, όπως τα platters ή την ιταλική πίτσα του. Εναλλακτικά, μπορείς να το επισκεφθείς για brunch, και θα φύγεις το ίδιο ενθουσιασμένος! 

Το καλύτερο, όμως, το αφήσαμε για το τέλος. Kαι δεν αναφερόμαστε μόνο στο New "Limited Edition" cocktail menu.

Το απόλυτο hot spot της πόλης, ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στο χώρο του ο οποίος... μεγαλώνει. Το Bar du Soleil επεκτάθηκε και δίπλα, αφού οι ιδιοκτήτες του πήραν και το διπλανό μαγαζί το οποίο κάποτε φιλοξενούσε την παγωταρία Galactica by the sea, το διαμόρφωσαν στο στυλ και το ύφος του γνωστού μαγαζιού και ετοιμάζονται σε λίγες μέρες να σε υποδεχθούν και στον ολοκαίνουριο τους χώρο.

Η εκλεκτή πελατεία του μαγαζιού λοιπόν θα έχει πλέον περισσότερο χώρο να καθίσει και να απολαύσει τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες αλλά και να “χορτάσει” θέα στο απέραντο γαλάζιο.

(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close