Μουσική , Music News

Τα 5 hits που ακούγαμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας από το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, την εβδομάδα που μόλις μας πέρασε! 

Στην πρώτη θέση οι ONIRAMA και η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζουν μία νέα, ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει», γεμάτη έντονα συναισθήματα και εικόνες. Πρόκειται για ένα τραγούδι σε μουσική του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή, στίχους της ίδιας και παραγωγή, ενορχήστρωση των ONIRAMA που από ό,τι φαίνεται θα "παίζει" για πολύ ακόμα... 

 

 

Στη θέση νούμερο 2 αυτήν την εβομάδα συναντάμε άλλο ένα αγαπημένο τραγούδι από τα παλιά σε μία νέα, μεγάλη συνεργασία! Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο για το αγαπημένο τραγούδι «Κιβωτός». 

 

 

Πριν ακόμα εμφανιστεί επίσημα το νέο του album «Raise Vibration», ο Lenny της καρδιάς μας επέλεξε το «Low» για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τζακσονίζει όσο πρέπει και η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει τόσο πολύ κάτι τέτοιο! Ο Lenny Kravitz με το Low βρίσκεται λοιπόν στην 3η θέση! 

 

 


Ο Νίκος Βέρτης και ο Amir υμνούν τον έρωτα στη θέση νούμερο 4. Ο Νίκος Βέρτης 'ενωσε τις «δυνάμεις» του με τον Γάλλο διεθνούς φήμης τραγουδιστή, χαρίζοντάς μας μία ελληνογαλλική μπαλάντα, που έχει τίτλο «Si on n’aime qu’une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ»! Τη μουσική υπογράφει ο καταξιωμένος Assaf Tzrouya, ενώ τους ελληνικούς στίχους ο Νίκος Βέρτης και τους γαλλικούς ο Amir και ο Nazim Khaled!

 

 

 

 

Η "Αθήνα μου" του Κωνσταντίνου Αργυρού κλείνει το top 5 αυτής της εβδομάδας! Ένα τραγούδι με γνήσια συναισθήματα, κοινωνικές αναφορές και με τους στίχους που δημιουργούν εικόνες και αίσθημα υπερηφάνειας για την ελλαδική πρωτεύουσα, που είναι η αλήθεια πολύ μας έχει λείψει!  Ένα ζεϊμπέκικο που θα χορέψουμε πολύ στα νυχτερινά μαγαζιά.... όταν μας το επιτρέψουν ξανά! 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close