Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό το workshop στο χωριό φτιάχνει τεράστια (και νόστιμα) sushi platters

Εσύ μπορείς ν’ αντισταθείς στα λαχταριστά αυτά ρολάκια;

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2021

Τα sushi τα λατρεύουμε όπως και να’ ναι.  Αυτό το χαρακτηριστικό τους ρύζι και τα υλικά που κυριαρχούν μέσα και έξω, κάνουν μικρούς και μεγάλους να τα λατρεύουν.  Από θαλασσινές πινελιές, μέχρι και vegetarian, τα δοκιμάζεις και πάντα μένει στον ουρανίσκο σου μία τέλεια γεύση.

Εμείς φροντίσαμε να βρούμε ακόμα ένα όμορφο μέρος για να δοκιμάσεις τα μικρά αυτά ρολάκια ρυζιού, που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν.  Πρόκειται για το workshop με το χαρακτηριστικό όνομα «Sushi αλα Κυπριακά», το οποίο θα βρεις στο κέντρο της κοινότητας Ορμήδειας επαρχίας Λάρνακας,  πολύ κοντά στην κεντρική, την ίδια ώρα επιβλητική εκκλησία του χωριού αφιερωμένη στον Άγιο Κωνσταντίνο του Αλαμάνου.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει περισσότερο είναι οι ποσότητες και οι οικονομικές του τιμές αλλά και η λαχταριστή γεύση των sushi του.  Έχουν αυτό το διαφορετικό, το οποίο δεν περιγράφεται με λόγια!  Αν στην παρέα είστε πολλοί, αξίζει να δοκιμάσετε τα τεράστια sushi platters, από 30 μέχρι 70 κομμάτια.  Αν είστε και λάτρης των θαλασσινών, δοκιμάστε την «Seafood Platter» που περιέχει 50 κομμάτια sushi, γεμάτα σολομό, κάβουρα, γαρίδες, τόνο αλλά και τραγανό καλαμαράκι.

Αν πάλι θες αυτό το ξεχωριστό και μοναδικό για σένα και μόνο για σένα, πάρε μία γεύση από το «συγχυσμένο» ρολό του, που περιέχει σολομό, γαρίδα, ράβδους κάβουρα, το πράσινο wagame, μάνγκο, αβοκάντο, καρότο, αγγουράκι και… πικάντικη μαγιονέζα.  Τα πάντα δηλαδή, σε μικρή ποσότητα, κάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.

Αλήθεια, μπορείς ν’ αντισταθείς σ’ αυτά τα νόστιμα sushi;

Το workshop είναι ανοικτό καθημερινά εκτός Δευτέρα.  Μη ξεχάσεις να κάνεις τις παραγγελίες σου νωρίς στο τηλέφωνο 99337095. Σημείωσε ότι η τελευταία παραγγελία μπορεί να γίνει μέχρι τις 19:00.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close