Cine News , Κινηματογράφος

Κυκλοφόρησε το (ακατάλληλο) τρέιλερ του "The Suicide Squad"

Πεθαίνουν να σώσουν τον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2021

Τα κακά παιδιά της DC Comics επιστρέφουν!

Το 2016, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος David Ayer μετέφερε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ομάδα "Suicide Squad" του John Ostrander, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο Σύμπαν της DC Comics το 1959 και στη συνέχεια το 1987.

Το "Suicide Squad" έχει την εξής ιδιαιτερότητα: οι κακοί, γίνονται πρωταγωνιστές. Με ένα all star cast (Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Viola Davis) στόχος της DC Comics ήταν να "χτυπήσει" τις ταινίες της Marvel Comics που γέμιζαν ασφυκτικά τις mainstream κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως. Ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού η ταινία εισέπραξε πολύ μέτριες κριτικές. 

Πέντε χρόνια μετά, οι αντιήρωες τoυ DCEU επιστρέφουν, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του James Gunn και έχουν το πρώτο τους ακατάλληλο τρέιλερ! 

 Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis και Jai Courtney επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ νέες προσθήκες είναι οι Idris Elba, John Cena και Sylvester Stallone!

Η υπόθεση του "The Suicide Squad" έχει ως εξής:  Καλωσήρθατε στην Κόλαση - Belle Reve, την φυλακή με τον μεγαλύτερο δείκτη θνησιμότητας στην Αμερική, εκεί όπου κρατούνται οι χειρότεροι κακοί, προσπαθώντας να δραπετεύσουν. Όλοι είναι εκεί και συμμετέχουν ακόμα σε μυστικές αποστολές, μια συλλογή από "αποβράσματα", όπως οι Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher, Sabant, King Shark, Blackguard, Javelin και η αγαπημένη ψυχωτική όλων, η Harley Quinn. 

Τους οπλίζουν και τους "πετάνε" (κυριολεκτικά) στο εχθρικό και απομακρυσμένο νησί Κόρτο Μαλτέζε. Περπατώντας σε μια ζούγκλα ανάμεσα σε εχθρικές δυνάμεις και αντάρτες, η Ομάδα Αυτοκτονίας έχει σχέδιο καταστροφής, με αρωγούς τον Κυβερνήτη Rick Flag μαζί τους και την Amanda Waller στα αυτιά τους, να παρακολουθεί κάθε τους βήμα. Όπως πάντα, μια λάθος κίνηση θα τους στοιχίσει την ίδια τους την ζωή και τα στοιχήματα είναι όλα εναντίον τους.

 Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου, στους κινηματογράφους και το HBO Max.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close