Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε μία εντυπωσιακή κατοικία στο βουνό για διαμονή

Με την πρώτη ευκαιρία πήγαινε και να ξέρεις πως θα σου δημιουργήσει παραμυθένιες αναμνήσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2021

Πόσο μας έλειψαν αυτές οι μέρες που με μία τσάντα στο χέρι ξεκινούσαμε για εκδρομές στο άγνωστο και ενώ λέγαμε θα επιστρέψουμε στην κατοικία μας, καταλήγαμε να μένουμε σε ξεχωριστά καταλύματα που μας πρόσφεραν περισσότερη ξεκούραση.

Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε ένα ακόμα κατάλυμα που έχουμε ανακαλύψει… το οποίο θα σε ενθουσιάσει με τα χίλια.

Φέρει το όνομα «Villa Efrosyni by AgroHolidays» και βρίσκεται στις πανέμορφες Πλάτρες και αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, καθώς ο συγκεκριμένος προορισμός με την ηρεμία που προσφέρει μπορεί πράγματι να σου χαρίσει αυτό που αναζητούσες τόσο καιρό.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατοικία που περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, εξοπλισμένη κουζίνα και τη λεγόμενη τσιμινιά για να ζεσταίνεστε!  Τα έντονα στοιχεία της παράδοσης και του μοντέρνου έρχονται να «δέσουν» με τη γραφικότητα του χωριού.

Αυτό που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει είναι η τεράστια, παραδεισένια αυλή του, η οποία περιτριγυρίζεται από πράσινο, διάφορα λουλούδια και φυσικά τα πεύκα που θα σου δημιουργήσουν όμορφες σκέψεις.  Ένα ακόμα στοιχείο που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει είναι η μεγάλη σκάλα που θα αντικρίσεις μόλις πατήσεις το πόδι σου εκεί, η οποία σε κατευθύνει στο σπίτι.  Αν είσαι και λάτρης των φωτογραφήσεων, είναι το ιδανικό μέρος για να πειραματιστείς!

(99775838) Αγοράς, Πάνω Πλάτρες, επ. Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close