Shopping , News

Metropolis Mall: Αυτά είναι τα καταστήματα και τα εστιατόρια που θα βρίσκονται στο νέο mall

"Κλείδωσε" η ημερομηνία για το μεγάλο opening

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2021

Η αναμονή για το πιο φιλόδοξο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, μιας την Πέμπτη 29 Ιουλίου, όπως είναι ο σημερινός προγραμματισμός, το ολοκαίνουργιο Metropolis Mall στη Λάρνακα θα ανοίξει τις πόρτες του. 

Η εταιρεία μάλιστα ενημερώνει ότι η απόφαση για την ημερομηνία ανοίγματος πάρθηκε μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες στο εμπορικό κέντρο και υπήρξε σύμπνοια για να καθυστερήσει ακόμα λίγο το Mall να ανοίξει τις πύλες του προκειμένου να αποφευχθούν όσο το δυνατό περιορισμοί και προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, είναι ένας πολλά υποσχόμενος χώρος.

Τι θα περιλαμβάνει το Mall
Θα διαθέτει 135 καταστήματα καθώς επίσης και σινεμά, 6 εστιατόρια, 8 fast food και 3 καφετέριες. Το food corner θα έχει και βεράντες και εξωτερικά θα υπάρχουν χώροι πρασίνου. Θα διαθέτει επίσης παχνιδότοπο, πάρκο για παιδιά και ποδηλατόδρομο.

Το Metropolis Mall ανήκει στον νοτιοαφρικάνικο Όμιλο Acsion. Ιδρυτής του ομίλου είναι ο ελληνικής καταγωγής Κυριάκος Αναστασιάδης. Επενδύει για πρώτη φορά στην Κύπρο και το κόστος κατασκευής του Metropolis Mall θα ανέλθει περίπου στα 80-90 εκατομμύρια ευρώ.

Τα brands
Έχουν ήδη κλείσει εδώ και καιρό τα deals με τις Υπεραγορές Άλφα Μέγα όπου θα αναλάβουν την υπεραγορά του Mall. Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχει συμφωνία και με την εταιρεία Mallouppas & Papacostas για τα καταστήματα Mango, Stradivarius, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis.

Συμφωνία υπάρχει και με τον Ζορπά για καφετέρια Coffee Berry αλλά και με τα Starbucks. Επίσης έκλεισε το deal με τον όμιλο Συμεωνίδης για το κατάστημα Marks & Spencer και το Costa Coffee.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close