Μουσική , Music News

Γνωστός τραγουδιστής θα ανέβει στο Έβερεστ για φιλανθρωπικό σκοπό

Πρόκειται για τον αμερικανό Mike Posner και μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2021

Ο Mike Posner, σύμφωνα με το clickatlife.gr, ανακοίνωσε ότι θα ανέβει στο βουνό Everest τον Απρίλιο και το Μάιο, συγκεντρώνοντας χρήματα για το Κέντρο Δικαιοσύνης του Ντιτρόιτ μέσω εταιρικών χορηγών και της σελίδας GoFundMe.

Όπως αναφέρεται, η αναρρίχηση στο ψηλότερο βουνό του κόσμου δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής του  «I Took A Pill In Ibiza» δείχνει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Το 2019, ο υποψήφιος για Grammy καλλιτέχνης ξεκίνησε μια «βόλτα» στην Αμερική, ένα εξάμηνο ταξίδι ξεκινώντας από το Asbury Park, New Jersey και τελείωσε στην Venice Beach της Καλιφόρνια. Από τότε, ο Posner πέρασε τους τελευταίους 18 μήνες εκπαιδεύοντας το μυαλό και το σώμα του για το Everest, ανεβαίνοντας πάνω από 40 κορυφές κατά την προετοιμασία.

«Ενώ κατά τη βόλτα μου στην Αμερική έβρισκα τον εαυτό μου, θέλω η ανάβαση μου να αφορά άλλους», είπε ο Posner.

Ο Posner επέλεξε να βοηθήσει το Κέντρο Δικαιοσύνης του Ντιτρόιτ επειδή η οργάνωση κάνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις της ποινικής δικαιοσύνης στην πατρίδα του. Η ανάβασή του θα τιμήσει την πόλη του αλλά και τον πατέρα του, έναν βετεράνο δικηγόρο ποινικής υπεράσπισης στο Ντιτρόιτ που πέθανε το 2017.

Τον Ιανουάριο, ο Posner παρουσίασε το τελευταίο του τραγούδι, «Momma Always Told Me», με τους Stanaj και Yung Bae. Τον Δεκέμβριο του 2020, κυκλοφόρησε το «Operation: Wake Up», ένα πρωτότυπο άλμπουμ για έναν καταθλιπτικό τραγουδοποιό.

Πρόσφατα, η μουσική του Posner πήγε και στο TikTok χάρη στην πρόκληση #PleaseDontGo, βάζοντάς το στην κορυφή των πιο «τρελών» ήχων της εφαρμογής. Στα τέλη του περασμένου έτους, το ντεμπούτο single του, «Cooler Than Me», από το άλμπουμ του «31 Minutes to Takeoff», γνώρισε παρόμοια επιτυχία στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close