Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμα μεζεδάκια στο (πιο) ωραίο ταβερνάκι με αυλή και ζωντανή μουσική

Επειδήη κατάσταση σηκώνει μεζεδοκατάσταση στην αυλή, συνοδεία καλής ζωντανής μουσικής, έχουμε την καλύτερη πρόταση για σένα.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2021

Κάποιες βραδιές θες να πάρεις την παρέα και να πάτε να τα πιείτε, να τσιμπήσετε και κανένα ωραίο μεζεδάκι ή κρεατικό και να ακούσετε ένα μπουζούκι και μία καλή φωνή. Εξ ου κι εμείς σού προτείνουμε την τέλεια αυλή που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. 

Μία αυλή στη Λευκωσία, η οποία έβγαλε τραπεζάκια εκτός, έστησε ένα υπέροχο σκηνικό, και σε υποδέχεται και πάλι για λουκούλλεια γεύματα σε ατμόσφαιρα… εξοχική, και με σωστές τιμές.

Ο λόγος για το Στενορύμι, το ταβερνάκι που είναι "κρυμμένο" στον ιστορικό πυρήνα της Αγλαντζιάς, αποτελώντας την ιδανική τοποθεσία για να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Αυτό το απάχικο ταβερνάκι λοιπόν, πέρα από το υπέροχο εσωτερικό, διαθέτει και μια πανέμορφη και μεγάλη δροσερή αυλή, στην οποία ανταμώνουμε ξανά για να απολαύσουμε τα νόστιμα πιάτα που ετοιμάζει. 

Δηλαδή εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες, σ' ένα χώρο όπου ο χρόνος πέρασε αλλά δεν τον άγγιξε τόσο πολύ! Ένα χώρο όπου μπορεί κάποιος να νιώσει άνετα, να ακούσει παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, να ξεχάσει για λίγο τη βοή της εποχής, να μιλήσει, να γελάσει, να περάσει ωραία!

Άλλωστε, σε αυτόν τον δύσκολο και ξεχωριστό καιρό, όπου τα δεδομένα άλλαξαν, οι ιδιοκτήτες του, ο Ανδρέας και ο Ηρόδοτος συνεχίζουν με τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αξίες που διατηρούν από το 2016 οπόταν και πρωτοάνοιξαν τις πόρτες της ταβέρνας τους.

Κάνε την κράτησή σου την Παρασκευή που παίζει ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα αλλά και το Σάββατο για να ακούσεις καλό ρεμπέτικο.

(22876543) Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close