Eating News , Εστιατόρια

5 εστιατόρια με υπέροχη βεράντα και μοναδική θέα!

Η Λεμεσός σε (προσ)καλεί να τη ζήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2021

Η συμπρωτεύουσα της Κύπρου, η Λεμεσός, διαθέτει αμέτρητες ειδυλλιακές τοποθεσίες με υπέροχη θέα... οι οποίες συνδυάζουν και πολύ καλό φαγητό, αφού πολλά είναι τα εστιατόρια που επέλεξαν να αξιοποιήσουν τις τοποθεσίες αυτές.

Οι προορισμοί δίπλα στη θάλασσα, που όλοι αγαπάμε, άνοιξαν τις πόρτες τους και εμείς τους στηρίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε!

Κλείσε λοιπόν τραπέζι με θέα, σε ένα από τα πιο κάτω εστιατόρια της πόλης:

Puesta Oyster Bar & Grill
Για χαλαρά απογεύματα, με καφεδάκια και βράδια με καλό κρασί ή εκπληκτικά cocktails! Για βόλτες δίπλα στη θάλασσα, και στάση για καλό φαγητό κάθε στιγμή της μέρας (πριν ή μετά την παραλία), με πιάτα όπως θαλασσινά, οστρακοειδή, χτένια και λαχταριστές μακαρονάδες, με τη συνοδεία κρασιού και θέα το απόλυτο γαλάζιο της θάλασσας... Για τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα!  Το Puesta Oyster bar & grill στη Λεμεσό ανακοίνωσε την επιστροφή του κι εσύ μπορείς να αρχίσεις ήδη να κάνεις σχέδια για νύχτες και μέρες δίπλα στη θάλασσα! 
(25329040) Λεωφ. Αμαθούντος 42. 

Akakiko (Royal Apollonia)
Υπάρχει κάτι πιο δροσιστικό από τη μοναδική ασιάτικη fusion κουζίνα, ειδικά τώρα που ο καιρός άρχισε να φτιάχνει σιγά-σιγά; Όχι, βέβαια. Εξ ου κι εμεςί επιλέγουμε το Akakiko, στη Λεμεσό, το οποίο βρίσκεται σε ένα, κυριολεκτικά, πεντάστερο περιβάλλον καθώς είναι τοποθετημένο εντός του ξενοδοχείου, Τhe Royal Apollonia. Η πανοραμική θέα της θάλασσας από το σκεπαστό αίθριο δένει κομψά με τη μινιμαλιστική διακόσμηση, δημιουργώντας μια φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα.Οι κρύες σαλάτες και τα εξαιρετικά sushi, είναι μόνο μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους όσοι επισκεφθούν το εστιατόριο Akakiko, στο ξενοδοχείο The Royal Apollonia στη Λεμεσό.
(25508800) Γεωργίου Α΄ 68, Γερμασόγεια.

Ventuno
Δίπλα στο κύμα, στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού, το ιταλικό Ventuno θα σε εντυπωσιάσει από την κομψότητα και το class που διαθέτει. Αν είναι κάτι που προσέχεις στο Ventuno, εκτός από τη διακόσμηση, είναι ο υπαίθριος χώρος του, που βλέπει κατευθείαν στη θάλασσα, αλλά και στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Το μενού διαθέτει ιταλικές λιχουδιές, όπως σαλάτες και σάντουιτς, αλλά και πάστες, κρεατικά και εξαιρετικά ριζότο. Υιοθετώντας την ιταλική συνήθεια του aperitivo, τα απογεύματα εδώ είναι άκρως μεθυστικά! Το μαγαζί επιστρέφει κοντά μας την Τετάρτη 7 Απριλίου. 
(25340100) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. 

Ama Beach
Θα το βρεις στην Αμαθούντα, σε ένα χώρο με μοναδική αισθητική αλλά και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το Αma Beach σε αποπνέει να περάσεις μία χαλαρωτική μέρα δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας κοκτέιλ, sushi και μεσογειακές γεύσεις! 
(25581565) Λεωφόρος Αμαθούντος 87, Άγιος Τύχωνας.

Sailor’s Rest
Στη μαρίνα του St. Raphael θα βρεις ένα lounge bar και εστιατόριο τα οποία αποτελούν προέκταση του ξενοδοχείου St Raphael. Ένας χώρος καλαίσθητος (ο οποίος ανακαινίστηκε πρόσφατα), όπου θα απολαύσεις τη μοναδική θέα της θάλασσα αλλά και πληθώρα επιλογών για ποτό και φαγητό από το πρωί μέχρι το βράδυ.
(25834200) St Raphael Hotel & Resort
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close