Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μαθαίνουμε τα πάντα για τη Λευκωσία μέσω podcasts

Οι ηχογραφημένες αυτές αφηγήσεις θα σε ξεναγήσουν νοερά στη πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2021

Στο Spotify, Apple και Google podcasts, μπορείτε πλέον να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Λευκωσίας, για τα νέα του Δήμου της πρωτεύουσας καθώς επίσης να γνωρίσετε τα ιστορικά του μνημεία, να επισκεφτείτε τα μουσεία του, να ενημερωθείτε για τις πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που αγαπούν αυτή την πόλη.

Ο Δήμος Λευκωσίας είναι ο πρώτος Δήμος της Κύπρου που επιλέγει να επικοινωνήσει μέσω podcasts με τους δημότες αλλά και επισκέπτες του, και ένας από τους - αν όχι ο πρώτος - στην Ευρώπη που ενστερνίζεται το μέσο αυτό.

Τα podcasts του Δήμου Λευκωσίας παρουσιάζουν πληροφορίες χρηστικής αξίας για τους δημότες, κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες του Δήμου Λευκωσίας. Επιπλέον παρουσιάζουν την ιστορία της πόλης και συστήνουν τα πολιτιστικά της μνημεία, τα μουσεία, τους χώρους πολιτισμού και θέατρα. Επιπρόσθετα γνωρίζουμε ανθρώπους που έζησαν, μεγάλωσαν και δημιούργησαν στη Λευκωσία, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας αγαπημένες τους διαδρομές ή τις αναμνήσεις τους.

Στα podcasts που έχουν ήδη δημοσιευθεί στο κανάλι του Δήμου Λευκωσίας σε Spotify, Apple & Google podcasts, μπορείτε να μάθετε πως μπορείτε να πληρώσετε online, να κάνετε τις αιτήσεις σας online, να παντρευτείτε στο Δήμο Λευκωσίας, να καταθέσετε τις αιτήσεις σας για το στεγαστικό σχέδιο αναζωογόνησης ορεινών, ακριτικών και μειονεκτικών περιοχών, να πάρετε άδεια λειτουργίας για την επιχείρησή σας, να ανανεώσετε την άδεια κατοχής σκύλου ή να παρκάρετε δωρεάν το ηλεκτρικό σας όχημα.

Τα podcasts θα δημοσιεύονται στο κανάλι του Δήμου σε Spotify, Apple και Google podcasts εβδομαδιαίως. Τα podcasts του Δήμου Λευκωσίας μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ.

Τη φωνή τους στα πρώτα podcasts του Δήμου Λευκωσίας δανείζουν οι Παναγιώτης Κυριάκου, Πέγκυ Σπινέλη και Ανδρεας Φυλακτού.

Για εισηγήσεις, πρόσωπα που θα θέλατε να ακούσετε να μιλούν για την πόλη ή ιστορικά μνημεία που θα θέλατε να γνωρίσετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο email nicosiamunicipalitypodcasts@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close