Μουσική , Music News

Το ροκ συγκρότημα Sabaton εμπιστεύεται την Κύπρο και τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

Συνάντηση με τον μπασίστα της μπάντας είχε σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και ο Διευθυντής των Ταχ. Υπηρεσιών

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2021

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος και ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών κ. Παύλος Παυλίδης επισκέφθηκαν σήμερα τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του σουηδικού ροκ συγκροτήματος Sabaton στη Λεμεσό όπου συναντήθηκαν με τον διευθυντή, ιδρυτικό μέλος, στιχουργό και μπασίστα της μπάντας Pär Sundström.

Το συγκρότημα Sabaton, ιδρύθηκε το 1999 στη Σουηδία, και είναι γνωστό ανά το παγκόσμιο ως power metal συγκρότημα, του οποίου τα τραγούδια αναφέρονται σε  διάφορα ιστορικά γεγονότα.  Πέραν από τους δίσκους, οι οποίοι έχουν παγκόσμια απήχηση, το συγκρότημα εκδίδει με το λογότυπο και σχετικό φωτογραφικό υλικό της μπάντας, υπό την μορφή αναμνηστικών δώρων, διάφορα αντικείμενα όπως φανέλες, ποτήρια, τσάντες, μπρελόκ, καπέλα, πετσέτες, φουλάρια, κ.λπ.

Το συγκρότημα Sabaton επέλεξε να μεταφέρει τη βάση του στην Κύπρο δημιουργώντας, μεταξύ άλλων, τη βάση για το ηλεκτρονικό του εμπόριο. Σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε στη Λεμεσό τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις των προϊόντων που εξάγει στο εξωτερικό.

Ο κ. Καρούσος ενημερώθηκε από τον  κ. Pär Sundström ότι έχοντας ως βάση του την Κύπρο, το συγκρότημα εμπιστεύεται και αξιοποιεί τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία αποστέλλοντας με αξιοπιστία στους οπαδούς του, σε ετήσια βάση, χιλιάδες αντικείμενα στο εξωτερικό.

«Για περισσότερα από 2 χρόνια, αποστέλλουμε υλικό από την Κύπρο και είμαι περήφανος για την ομάδα που έχω στο νησί.  Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ακόμη και μέσα στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού καταφέραμε να αποστείλουμε περισσότερα αναμνηστικά προϊόντα της Sabaton σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το πετύχαμε καθότι τα άτομα της ομάδας δούλευαν παράλληλα και από το γραφείο και από την αποθήκη.  Χαίρομαι για το γεγονός ότι οι τοπικές αρχές εκτιμούν την παρουσία μας στο νησί και μας τιμά ιδιαιτέρως η επίσκεψή σας, προκειμένου να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω την υπηρεσία μας» ανέφερε ο κ. Sundström.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι πέραν από τις κυπριακές επιχειρήσεις, ολοένα και περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις διεθνούς εμβέλειας, όπως το συγκρότημα Sabaton, εμπιστεύονται τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.  «Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία για να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες και προκλήσεις που επέφερε η νέα μορφή της αγοράς και η οποία αφορά στο διαδικτυακό εμπόριο.  Με τον Pär συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την εμπειρία που είχε το συγκρότημα Sabaton με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία και άκουσα με προσοχή τις εισηγήσεις του για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα το ηλεκτρονικό εμπόριο», κατέληξε ο κ. Καρούσος.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close