Eating News , Εστιατόρια

Σ’ αυτό το workshop θα βρεις υπέροχες πασχαλινές λιχουδιές

Από μπισκοτάκια, μέχρι cakesicles και διάφορες δημιουργίες με σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2021

Εμπνευσμένο από αρμονικά χρώματα και πασχαλινά στοιχεία, το μικρό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής «The Sweet Marie» στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας, ετοιμάζει για το πασχαλινό σου τραπέζι λαχταριστές και πρωτότυπες λιχουδιές που θα σε εκπλήξουν!

Συνδυασμοί από υπέροχες γεύσεις και όμορφα χρώματα έρχονται να φτιάξουν το τέλειο πακέτο των εορτών, καθώς έχεις να επιλέξεις από μπισκότα, cakesicles, ακόμα και mini chocolate bars.

Μπορείς να γευτείς, για παράδειγμα, παιχνιδιάρικα cakesicles (τα οποία το σχήμα τους είναι σαν παγωτίνια), με γεύσεις oreo, brownie ακόμα και brownie με salted caramel.  Διαθέσιμα είναι και μπισκοτάκια νηστήσιμα και μη, με παιχνιδιάρικα σχέδια, όπως καρότα, λαγουδάκια και λουλούδια.

Αυτό που σίγουρα θα σε εκπλήξει είναι οι δημιουργίες σε σχήμα λαγουδάκι που όταν το «σπάσεις» θα γευτείς την καραμελωμένη γέμισή του!

Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.  Μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου και να ρωτήσεις περισσότερα στη σελίδα «The Sweet Marie», στο Facebook και στο Instagram.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close