Πάμε Ταξίδι , Guide

Πόσο πολύ χρειαζόμαστε τις διακοπές φέτος;

Αλήθεια, εσείς πώς βλέπετε τα πράγματα;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2021

Το καλοκαίρι έρχεται πολύ σύντομα και όλοι μας λίγο ή πολύ θέλουμε να είναι όπως τις άλλες χρονιές, προ πανδημίας.  Όπως αναφέρει και το clickatlife.gr,  τα νούμερα δεν είναι καθόλου καθησυχαστικά, ωστόσο ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ονειρεύεται τις καλοκαιρινές διακοπές, παρά την πανδημία.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει έρευνα που δημοσίευσε η Engine Insights και πραγματοποιήθηκε σε αμερικανούς πολίτες, με στόχο να καταγραφούν οι σκέψεις των πολιτών για τα ταξίδια και το πώς νιώθουν σχετικά με το εμβόλιο, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το 60% των πολιτών είναι πιθανότερο να κάνει διακοπές φέτος το καλοκαίρι, με το 43% των οποίων να δηλώνει ότι απλώς χρειάζεται να ξεφύγει μετά το lockdown και το 30% αυτών να δηλώνει μεγάλη πιθανότητα να κάνει διακοπές. Το 22%, μάλιστα, δήλωσε ότι δεν έχει πλέον καθόλου ενδοιασμούς για διαμονή σε ξενοδοχείο ή φόβο να «κολλήσει» από άλλους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το 21%, επίσης, δήλωσε ότι δεν θέλει να στερήσει από την οικογένειά του τις διακοπές και το 19% δεν φοβάται να ταξιδέψει με το αεροπλάνο λόγω Covid-19. Να σημειώσουμε ότι το 31% των ανθρώπων έχει είτε κάνει το εμβόλιο, είτε πρόκειται να το κάνει μέσα στο καλοκαίρι.

Ένα 34%, από την άλλη, δήλωσε ότι προτιμά να κάνει διακοπές έπειτα από ένα χρόνο, με μέτρα ασφάλειας, μάσκες και κοινωνική αποστασιοποίηση.  Το 38% αναφέρει ότι δεν νιώθει ακόμη ασφάλεια, παρά τη χρονιά μέτρων που πέρασε, ενώ επίσης το 38% αναφέρει την ίδια ή χειρότερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με πέρσι, που δεν του επιτρέπει να σκέφτεται διακοπές. Τέλος, το 35% παρουσιάζεται πιο επιφυλακτικό, δηλώνοντας ότι θα παραμείνει στο σπίτι μέχρι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού να μειωθούν δραματικά.

Με πληροφορίες του clickatlife.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close