Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο healthy spot της πόλης στεγάζεται σε κοντέινερ!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2021

Η νέα άφιξη της πόλη παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού σου προσφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση: υγιεινό φαγητό, στο δρόμο! Κι όμως το street food δεν είναι απαραίτητο να είναι απαγορευμένο σε περίπτωση που προσέχεις την διατροφή σου ή βασίζεσαι σε ένα πιο healthy τρόπο ζωής τον οποίο δεν θέλεις να χαλάσεις

Στο Φοοdπροjεct όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν από μια «ιδέα» που ακούστηκε «καλή»! Να προσφέρεται νόστιμο και υγιεινό φαγητό, θερμιδομετρημένο και προσβάσιμο σε όλους, σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα container! Κι αυτό έγινε! 

Μία πρόκληση που έγινε πραγματικότητα! Ένα Container που μετατράπηκε σε κουζίνα όπου το φαγητό προετοιμάζεται μπροστά στα μάτια σου, το οποίο προσφέρει υπέροχες αλλά και υγιεινές γεύσεις.

Το Φοοdπροjεct πήρε θέση στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Παρεκκλησιά (Λεμεσού) και σε περιμένει για να δοκιμάσεις από σάντουιτς και wraps, μέχρι burger, superfood σαλάτες, μοναδικούς χυμούς, energy balls, υγιεινά shot που θα σου χαρίσουν ενέργεια, αλλά και κυρίως πιάτα που θα σε χορτάσουν αλλά δεν θα επιβαρύνουν καθόλου το σώμα του. Επίλεξε σολομό, στήθος κοτόπουλου, γαρίδες, τόνο, βοδινό rib eye, όλα φτιαγμένα επιτόπου, με τα πιο αγνά υλικά.

Δες το μενού και κάνε μία βόλτα απ' εκεί.

Πληρ. 99 00 87 67. Σύντομα και delivery.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close