Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ελάτε να καθαρίσουμε την Κύπρο μαζί!

Λάβε κι εσύ μέρος στην εκστρατεία#WeCleanFromHome

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2021

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Κύπρου σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το Let’s Do It Cyprus διοργανώνουν την περιβαλλοντική εκστρατεία #WeCleanFromHome.

Πιο συγκεκριμένα η εκστρατεία #WeCleanFromHome θα λάβει μέρος μεταξύ 19-25 Απριλίου 2021 και σκοπός της είναι η καταπολέμηση σκουπιδιών και απορριμμάτων σε δημόσιους χώρους. Σαν μέρος της εκστρατείας, όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος παροτρύνονται να καθαρίσουν πλήρως μια μικρή περιοχή της επιλογής τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να προωθήσουν την πράξη τους μέσω μιας φωτογραφίας με τα αποτελέσματά τους (πριν και μετά, φωτογραφία με τις σακούλες σκουπιδιών που μαζεύτηκαν). Η καμπάνια θα διενεργείται σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλονται από τις εθνικές αρχές σχετικά με την πανδημία κωρονοϊού.

Η εκστρατεία θα λάβει μέρος από τις 19-25 Απριλίου και ο σκοπός της είναι η καταπολέμηση σκουπιδιών και απορριμμάτων σε δημόσιους χώρους.

Η συμμετοχή στην εκστρατεία είναι απλή:
1. Επιλέξτε μία τοποθεσία η οποία πιστεύετε πως πρέπει να καθαριστεί
2. Επιλέξτε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της εκστρατείας
3. Βγάλτε μία φωτογραφία την περιοχή όπως ήταν με τα σκουπίδια
4. Καθαρίστε την περιοχή γεμίζοντας σακούλες σκουπιδιών
5. Τραβήξτε μία φωτογραφία με τα αποτελέσματά σας
6. Στείλτε μας τις φωτογραφίες και την τοποθεσία που καθαρίσατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eypcyprus.com ή δημοσιεύστε τις φωτογραφίες στα μέσα μαζικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #WeCleanFromHome και κάντε μας tag στο Facebook, European Youth Parliament Cyprus - EYP Cyprus, ή/και στο Instagram, @eypcyprus.

Μετά την συμμετοχή σας, μπορείτε να δηλώσετε μερικές πληροφορίες για το δικό σας αντίκτυπο εδώ: https://forms.gle/gGP3sBjbnKVXU9tcA

Ελάτε να καθαρίσουμε την Κύπρο μαζί!

Η εκστρατεία θα διενεργείται σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλονται από τις εθνικές Αρχές σχετικά με την πανδημία κορωνοϊού. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close