Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Λεμεσός προετοιμάζεται να δεχθεί τον Ιούνιο τους πρώτους τουρίστες κρουαζιέρας

Κέντρο Κρουαζιέρας στη Μεσόγειο το Λιμάνι της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2021

Συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης συγκάλεσε την Τρίτη 13.4.2021 ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης ώστε να τεθούν οι βάσεις και ο προγραμματισμός για την υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών από κρουαζιέρες που διοργανώνουν μεγάλες εταιρείες της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας και συγκεκριμένα από τις Royal Caribbean, Celestyal Cruises, Carnival Group, κ.α.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υφυπουργείου Τουρισμού, της Αρχή Λιμένων, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της DP WORLD Limassol.

Στόχος της σύσκεψης ήταν η συζήτηση τρόπων συνεργασίας όλων των αρμοδίων φορέων της πόλης για τον σχεδιασμό και συντονισμό των δράσεων που απαιτούνται για την υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών, τηρώντας παράλληλα όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά της πανδημίας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδηλώσεων υποδοχής, πολιτιστικών εκδηλώσεων σε σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, ξεναγήσεων και άλλα οργανωτικά θέματα.

Η έναρξη των κρουαζιέρων μέσω του λιμανιού της Λεμεσού τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να έχει πολύπλευρα οφέλη για την τοπική οικονομία, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Η ανάπτυξη του τομέα αναμένεται επίσης να συμβάλει στην προσπάθεια για ομαλή έξοδο από την κρίση και σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την πανδημία. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close