Cine News , Κινηματογράφος

H Julianne Moore στη νέα σειρά του Stephen King!

To "Lisey's Story" μεταφέρεται στην μικρή οθόνη

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2021

Ακόμα ένα βιβλίο του Stephen King μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. 

Ο λόγος για το "Lisey's Story", ίσως το πιο προσωπικό και δυνατό βιβλίο του διάσημου συγγραφέα, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006. Ένα μυθιστόρημα για τις πηγές της δημιουργικότητας, τους πειρασμούς της τρέλας και τη μυστική γλώσσα της αγάπης. 

Ο Stephen King έκανε την μεταφορά του βιβλίου του σε 8 επεισόδια μίνι σειράς που θα προβληθούν από την Apple TV+. Τα δύο πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου και τα υπόλοιπα έξι θα προβληθούν σε εβδομαδιαία βάση.

Στη σκηνοθετική καρέκλα συναντάμε τον Χιλιάνο δημιουργό των ταινιών "Jackie" και "Neruda", Pablo Larraín και στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Julianne Moore, ενώ συμμετέχουν και άλλα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Clive Owen, η Jennifer Jason Leigh και ο Dane DeHaan.

Η ιστορία του βιβλίου έχει ως εξής: 

Η Lisey Landon έχασε τον άντρα της τον Scott, πριν από δυο χρόνια. Ήταν παντρεμένοι είκοσι πέντε χρόνια και πολύ βαθιά, σχεδόν τρομακτικά, δεμένοι.

Ο Scott ήταν ένας βραβευμένος, επιτυχημένος συγγραφέας και πολύ περίπλοκος άνθρωπος. Στην αρχή της σχέσης τους, η Lisey έπρεπε να διδαχτεί από κείνον για τα βιβλία, το αίμα και τα μπουλ. Αργότερα κατάλαβε ότι υπήρχε ένα μέρος που επισκεπτόταν ο Scott. Ένα μέρος που τον τρομοκρατούσε αλλά και τον γιάτρευε, που μπορούσε να τον καταπιεί ζωντανό ή να του δώσει την έμπνευση που χρειαζόταν για να ζήσει.

Τώρα είναι η σειρά της Lisey να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του Scott. Η σειρά της να επισκεφτεί το Μπού'για Μουν. Κι αυτό που αρχίζει ως προσπάθεια μιας χήρας να ταξινομήσει τα χειρόγραφα του διάσημου συζύγου της μετατρέπεται σ' ένα σχεδόν θανάσιμο ταξίδι στα σκοτάδια που περιπλανιόταν εκείνος...

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close