Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5 αγαπημένα spots σε Πρωταρά και Αγία Νάπα, που άνοιξαν ήδη τις πόρτες τους για τη σεζόν

Τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά μαγαζιά επέστρεψαν

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2021

Οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών μας έβαλε στη διαδικασία να αναζητήσουμε διέξοδο προς την παραλία αναζητώντας ξανά τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά στέκια. Οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα ξεκίνησαν ήδη για κάποιους τολμηρούς, ενώ οι λιγότερο περιπετειώδεις τύπου αρκούνται προς το παρόν στο να απολαμβάνουν φαγητό και κοκτέιλ με θέα τις μαγευτικές παραλίες του Πρωταρά. 

Αν δεν το έχεις καταλάβει το κυπριακό καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, γι' αυτό ετοιμάσου για εξόρμηση στα παραλιακά μέρη του νησιού. 

Και αυτή τη σεζόν λοιπόν θα κάνουμε check-in στα αγαπημένα μας παραλιακά στέκια του Πρωταρά, θα απολαύσουμε το βαθύ μπλε της θάλασσας και θα χαλαρώσουμε ατελείωτες ώρες εκεί απολαμβάνοντας κοκτέιλ, νόστιμα πιάτα και καλή παρέα.

Ποια είναι όμως εκείνα τα στέκια του Πρωταρά που άνοιξαν ήδη τις πόρτες τους και μας περιμένουν;



Καφενείον, Cavo Maris 
Βασισμένοι σε εκείνη την εικόνα του κλασικού καφενείου, οι δημιουργοί του ομώνυμου μαγαζιού στο ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά έφτιαξαν έναν υπέροχο χώρο μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στην πανέμορφη παραλία της περιοχής, με απρόσκοπτη θέα, ιδανικό για παρεΐστικες στιγμές αλλά και ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Το παραδοσιακό Καφενείον που έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου μερικά χρόνια αγαπήθηκε τόσο πολύ, που περιμένουμε κάθε χρόνο την επαναλειτουργία του. Πιστό λοιπόν και φέτος στο ραντεβού του επέστρεψε και φέτος έτοιμο να μας δροσίσει δίπλα στο κύμα. Εδώ λοιπόν θα πας για να απολαύσεις το ουζάκι σου, με το δροσερό αεράκι να σου χαϊδεύει το πρόσωπο, και θα το απολαύσεις με έναν μικρό μεζέ με τσιμπήματα ως συνοδευτικό για το ούζο. Δεν σερρβίρεται φαγητό, αλλά καφέδες, δροσερό τριαντάφυλλο και σουμάδα, γλυκά του κουταλιού, παγωτό αλλά και δροσερό μαχαλεπί!



Kaliφi
Το αγαπήσαμε πολύ από την πρώτη κιόλας μέρα που έκανε την εμφάνισή τους. Ανοίγει από νωρίς το πρωί και σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις φρέσκες τους σαλάτες, σάντουιτς, μπέργκερ, μύδια, κάποια είδη σχάρας αλλά και τον ουζομεζέ για τα δύο άτομα. Όταν το φως πέσει, τη θέα από την υπέροχη δύση του ήλιου μπορείς να την απολαύσεις με ένα ποτό στο χέρι: μία παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και κοκτέιλ. Θα το βρεις στην περιοχή Κάππαρη και στην τοποθεσία όπου σήμερα βρίσκεται το ξενοδοχείο Μάλαμα και η παραλία Σκούταρη.
(99829095) Πρωταράς. 

Kohili beach bar
H παραλία ΜΜΑΔ αποτελεί εδώ και χρόνια μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για όσους προτιμούν χαλαρές αποδράσεις. Θα τη βρεις στον παράλληλο δρόμο της ‘Παραλίας των Προσκόπων’. Φτάνοντας εκεί θα συναντήσεις και το Kohili beach bar ένα ύπεροχο beach bar όπου μπορείς να απολαύσεις δροσερά ποτά αλλά κυρίως υπέροχα ηλιοβασιλέματα χάρη στην εξαιρετική τοποθεσία του. Σήμερα, μάλιστα, το ειδυλλιακό beach bar, άνοιξε τις πόρτες του καλωσορίζοντας τη σεζόν, έτοιμο να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Παραλία Κάππαρη, Παραλίμνι. 

Ιsola Beach Βar
Θα το βρεις στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi. Είναι ένας παραλιακός και πολύ εντυπωσιακός all day χώρος, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Κι ευτυχώς τα σαββατοκύριακα, τα λέμε εκεί! 
(99 273056) Nissi Beach, Αγία Νάπα.

Siko Seaside
Το Siko Seaside βρίσκεται σε μία ονειρική τοποθεσία του Πρωταρά, σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει σε ψηλές θέσεις στις λίστες μεγάλων διεθνών ταξιδιωτικών οδηγών. Πρόκειται φυσικά για την μαγευτική παραλία του Fig Tree Bay που λίγο πολύ όλοι θα ρίξουμε μία βουτιά στα κρυστάλινα νερά της αυτό το καλοκαίρι. Eίναι ένας πολύ προσεγμένος all day χώρος,  ο οποίος ετοιμάζεται και φέτος να σε φιλοξενήσει... λίγο νωρίτερα από ό,τι τις προηγούμενες χρονιές! Από τις 10 Απριλίου το Siko Seaside επαναλειτουργεί, συμμορφωμένο με τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης. Δίπλα στο κύμα, σε ένα 100% ανοικτό χώρο θα απολαύσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές και υπέροχες γεύσεις!
(96370610) Fig Tree Bay.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close