Shopping , News

Ο Θανάσης Λάλας παρουσιάζει την (αυτό)βιογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη

«Στέλιος Καζαντζίδης, Θηρίο ανήμερο»

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2021

Ένα «αλλιώτικο» βιβλίο για τον Στέλιο Καζαντζίδη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός. Πρόκειται για το βιβλίο «Στέλιος Καζαντζίδης, Θηρίο ανήμερο», του γνωστού δημοσιογράφου και συγγραφέα Θανάση Λάλα, το οποίο επικεντρώνεται στη ζωή του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή, όπως ο ίδιος την περιγράφει στον συγγραφέα. 

Μέσα από 496 σελίδες, ο Θανάσης Λάλας ξεδιπλώνει την πολυσύνθετη προσωπικότητα του τραγουδιστή που συνέδεσε τη φωνή του με τα βάσανα και τις αγωνίες του ελληνικού λαού και που λατρεύτηκε όσο λίγοι ερμηνευτές. Το βιβλίο περιλαμβάνει 192 αυτογραφικά διηγήματα διαλόγου, 61 φωτογραφικές αφηγήσεις, ένα γράμμα του ερμηνευτή  στον Χρήστο Νικολόπουλο, μία λίστα με όλα όσα επιθυμούσε εν ζωή, καθώς επίσης και 14 μοναδικές μαρτυρίες για τον Στέλιο Καζαντζίδη από τους: Άκ. Πάνου, Μαρινέλλα, Μ. Χατζιδάκι, Σ. Μάλαμα, Γ. Νταλάρα, Γ. Μπιθικώτση, Ελ. Βιτάλη, Δ. Σαββόπουλο, Στ. Κουγιουμτζή, Χ. Αλεξίου, Β. Καζαντζίδη, Σ. Χανούμ, Χρ. Νικολόπουλο και Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Μια σειρά από συνεντεύξεις και συζητήσεις του Καζαντζίδη με τον Λάλα σε βάθος 20 χρόνων, ενώνονται με μαεστρία από τον συγγραφέα, παρουσιάζοντας την αλήθεια του αείμνηστου ερμηνευτή. Μέσα από το βιβλίο ο αναγνώστης θα βυθιστεί στις διηγήσεις του ίδιου του τραγουδιστή για τη ζωή του και τους ανθρώπους που πέρασαν από αυτήν. Μεταξύ άλλων μιλά για τη φήμη, το χρήμα, για το κόστος της ειλικρίνειας, τα λάθη του, τον θυμό, τις εμμονές, τα κουσούρια, τη νύχτα, την πείνα, το «ξύλο χωρίς όρια», τα ναρκωτικά, τον τζόγο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα κυπριακά βιβλιοπωλεία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close