Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Zela Aviation ανοίγει τα φτερά της στην Κύπρο

Έρχεται να σου χαρίσει μίανέα ανεκτίμητη ταξιδιωτική εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2021

Η Zela Jet, μέλος του ομίλου εταιρειών Zela Aviation, ανοίγει τα φτερά της στην Κύπρο και με ένα υπερσύγχρονο στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων έρχεται να προσφέρει μια νέα ανεκτίμητη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Zela Aviation με κυριαρχία στους αιθέρες για σχεδόν δύο δεκαετίες και ισχυρό αποτύπωμα στον τομέα των αερομεταφορών, προχώρησε στη δημιουργία της Zela Jet με στόχο να παρέχει νέες καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις στις ιδιωτικές πτήσεις, σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μια γκάμα πολυτελών αεροσκαφών και σύγχρονων ελικοπτέρων, η Zela Jet αλλάζει ριζικά το χάρτη της αεροπλοΐας στο νησί και ανταποκρίνεται όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στις απαιτήσεις και επιθυμίες κάθε πελάτη. 

Θέτοντας ως βασικούς πυλώνες τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας και τις ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες και δίδοντας έμφαση στην ευελιξία, την άνεση και τη διακριτικότητα, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Zela Jet οργανώνουν ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, σε ανταγωνιστικές τιμές, για δεκάδες προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή του για την κάθοδο της Zela Jet στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Χριστοδουλίδης ανέφερε, ότι σε μια περίοδο που ο χάρτης των αερομεταφορών επαναπροσδιορίζεται, δράσαμε τολμηρά και στρατηγικά, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας εποχής. Οι εξειδικευμένες γνώσεις μας, η μακρόχρονη πείρα και οι αξιόπιστες υπηρεσίες μας αποτελούν υπογράμμισε, το διαβατήριο για κάθε ταξιδιώτη ο οποίος θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια, τον πολύτιμο χρόνο του, την εξυπηρέτηση, αλλά και την αίσθηση της ελευθερίας. Είμαστε υπερήφανοι που η Zela Jet σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις αερομεταφορές και δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για κάθε πελάτη ξεχωριστά, τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης. 

Η ομάδα της Zela Jet είναι διαθέσιμη μέσω email ή τηλεφώνου για να σχεδιάσει εξατομικευμένες προσφορές ναύλωσης jet ή ελικοπτέρου που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη.

Info Zela Jet: Web: www.zelajet.com / Email: sales@zelajet.com Tel: +357 25586896, +35799250762 / +30 6983 286 132


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close