Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Η Telegraph προτείνει 3 μοναδικά boutique ξενοδοχεία στην Κύπρο, για παραμυθένιες διακοπές

Θαλασσινοί και βουνίσιοι προορισμοί για τις καλύτερες και πιοξεκούραστες διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2021

Τρία πανέμορφα καταλύματα της χώρας μας προτείνει η γνωστή βρετανική εφημερίδα Telegraph, για να ζήσει κάποιος μοναδικές στιγμές στις διακοπές του.

Αν και οι συγγραφείς του άρθρου επισκέφθηκαν τα συγκεκριμένα boutique ξενοδοχεία, προ πανδημίας, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Παραμένουν οι ιδανικοί προορισμοί, με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και περιβάλλον, γκουρμέ εστιατόρια, με θέα στη θάλασσα, ακόμα και στο βουνό.

Από τη λίστα δε θα έλειπε το «The Ciao Stelio Deluxe Hotel», το «Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort» και φυσικά το «SENTIDO Thalassa Coral Bay».

The Ciao Stelio Deluxe Hotel, Λάρνακα
Πρόκειται για το ίσως πιο υπέροχο ξενοδοχείο της πόλης το οποίο όπως είναι γνωστό δέχεται μόνο για ενήλικες. Ξεχωρίζει από χίλια μίλια, κυρίως από το δρόμο δίπλα στην παραλία του Mackenzie.  Η ομάδα του, όπως αναφέρεται και στο άρθρο της Telegraph, είναι φιλική και πεπειραμένη, έτοιμη πάντα με τα ροφήματά τους να αναζωογονήσουν τους επισκέπτες, προπάντων με την προσφορά δωρεάν κρασιού στο δωμάτιο κατά την άφιξη τους.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στην πανέμορφη πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και να απολαύσουν κομψά καναπεδάκια κοκτέιλ στο κομψό Grand Bar του.  Η νύχτα τελειώνει με γκουρμέ φαγητό στο «Enigma Restaurant» του ξενοδοχείου, «περιτριγυρισμένοι» από καθαρές λευκές πινελιές, γυαλικά και φυσικά τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που δημιουργούν την πιο τέλεια… ατμόσφαιρα.

Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort, Πάφος
Από τη λίστα δε θα έλειπε αυτό το πολύ εντυπωσιακό μέρος στη Μηλιού της Πάφου, καθώς ξεχωρίζει από την πολυτελή συλλογή από 56 πέτρινων σουιτών και μοναδικών μπανγκαλόου που ταξιδεύουν τους φιλοξενούμενους σε παραμυθένιους κόσμους.  Υπάρχουν επίσης δύο εστιατόρια, ένα lounge bar και ένα εκπληκτικό σπα.  Και όλα αυτά, φυσικά, σχηματίζουν ένα άκρως ονειρικό κτήριο• ένα «καταφύγιο» ευεξίας, ήδη από το 1649.

Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση ηρεμίας, λόγω της τοποθεσίας και της θέας στο βουνό που μπορεί κάποιος να απολαύσει από το μπαλκόνι ή τη βεράντα των δωματίων.  Η διακόσμηση είναι κατάλληλα φυσική, με κρεμώδη λευκά χρώματα, πέτρινους τοίχους, ξύλινα δοκάρια, μαρμάρινα δάπεδα και ξύλινα έπιπλα.  Εκτός από αυτά, ο κομψός φωτισμός και γενικά οι πινελιές του, τα μεγάλα κρεβάτια με τα μεγάλα παπλώματα συμπληρώνουν την εικόνα, πράγμα που διαπιστώνει και η Telegraph.

Thalassa Coral Bay, Πάφος
Είναι ή δεν είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες που μπορεί κάποιος να βρει στην καρδιά της παραλιακής λωρίδας του Κόλπου των Κοραλλιών;

Περιτριγυρισμένο από θάλασσα, δέντρα και όμορφους κήπους, το συγκεκριμένο κατάλυμα κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν πως βρίσκονται στο σπίτι τους.  Οι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι σε αποχρώσεις μπεζ, μελιού και κρέμας, με κρυστάλλινα φωτιστικά, μαρμάρινα δάπεδα και τεράστια φυτά σε γλάστρες. Αυτό που ξεχωρίζει, όπως επιβεβαιώνει και η Telegraph, είναι τα μεγάλα παράθυρα που ξεκινούν από το δάπεδο μέχρι την οροφή.  Ξεχωρίζει επίσης για το εστιατόριο και για το μπαρ του.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις στιγμές τους ακόμα πιο πολύ, με τη βοήθεια του προσωπικού, το οποίο έχει την ικανότητα να τους κάνουν να νιώθουν ξεχωριστοί.  Στην ηλιόλουστη βεράντα, μπορούν να απολαύσουν το μυρωδάτο τσάι μέντας μέχρι να καταλήξουν στο σπα. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι ένα από τα λίγα ξενοδοχεία στην Κύπρο που προσφέρει ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close