Μουσική , Music News

Τα 5 hits που ακούγαμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας από το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, την εβδομάδα που μόλις μας πέρασε!

 

 

Στη θέση νούμερο ένα βρίσκεται το υπέροχο και πολύ συναισθηματικό τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, το «Θα’ μαι εδώ», που για να λέμε την αλήθεια μας ταξίδεψε από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε.  Εμείς, κρατάμε αυτό: «Και αν φέρει η μοίρα στα μάτια πλημμύρα, μαζί σου για πάντα εγώ».  Εξάλλου, είναι ένα τραγούδι γεμάτο νόημα, για την αγάπη και την αφοσίωση που ξεχωρίζει από τους στίχους αλλά και την υπέροχη μουσική του.

 

 

Στη θέση νούμερο δύο, συναντάμε τον Γιώργο Σαμπάνη, με το «Τίποτα».  Ένα ενδιαφέρον τραγούδι γραμμένο, όπως φαίνεται για τις πονεμένες καρδιές.  Το βίντεο κλιπ, ξεχωριστό και πολύ επιβλητικό, έρχεται να ενωθεί με τον κόσμο των ακροατών, κυρίως του νεαρόκοσμου, που αναζητά αυτή τη διαφορετική μελωδία στ’ αυτιά του.

 

 

Ακολουθεί, στη θέση νούμερο τρία, ο υπέροχος Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ερμηνεύει το μοναδικό τραγούδι «Σ’ αγαπώ», με στίχους και μουσική του αγαπημένου Μάνου Ξυδούς.  Αν και η πρώτη εκτέλεση, έγινε από τους «Πυξ Λαξ» και αγαπήθηκε σε μεγάλο βαθμό, φαίνεται πως το συγκεκριμένο κομμάτι εξακολουθεί να «αγαπιέται», αυτή τη φορά με τη φωνή του Ρουβά.

 

 

Τη τέταρτη θέση, παίρνει το ολοκαίνουργιο και ταξιδιάρικο τραγούδι «Anywhere away from here», των Rag’ N’ Bone Man και της Pink. Ένα ντουέτο που σίγουρα θα αγαπηθεί περισσότερο με το πέρασμα του καιρού, καθώς οι στίχοι και η ήρεμη μελωδία, θα γίνει η αιτία για να ταξιδέψει το μυαλό των ακροατών «μακριά από εδώ».

 

 

Και από τη θέση νούμερα τέσσερα, προχωράμε στην πέμπτη, με «πρωταγωνιστή» τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, να ερμηνεύει το «Σ’ ένα τέταρτο».  Πρόκειται για ένα, κάπως ανεβαστικό τραγούδι, σε σχέση με τα υπόλοιπα της λίστας των κορυφαίων πέντε τραγουδιών, που κυκλοφόρησε εδώ και λίγο καιρό, με τους στίχους και τη διαφορετική μουσική του, να «αγκαλιάζουν» τους ακροατές του Ράδιο Πρώτο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close