Cine News , Κινηματογράφος

Αυτές είναι οι 6 ταινίες που αξίζει να δούμε στο Netflix αυτό τον Μάιο

Καλή παρέα, κλιματιστικό, κρύα ροφήματα και… καλή μας διασκέδαση!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2021

Για να λέμε την αλήθεια, το Netflix τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.  Το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα, προσθέτει καινούργιες σειρές και ταινίες, για όλους τους τύπους μας ενθουσιάζει ακόμα πιο πολύ!

Πιο κάτω μπορείς να δεις κάποιες από τις ταινίες που θα προβληθούν τον φετινό Μάιο και… ετοιμάσου για «βαρύ» κόλλημα στην οθόνη σου.

 

 

Monster (7 Μαΐου)
Το Monster αφηγείται την ιστορία του Steve Harmon, ενός 17χρονου αριστούχου, του οποίου ο κόσμος καταρρέει όταν κατηγορείται για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος. Η ταινία ακολουθεί τη δραματική πορεία του: από έξυπνος κι αγαπητός μαθητής κινηματογράφου από το Χάρλεμ, που πηγαίνει σε ένα ελίτ λύκειο, καταλήγει σε μια περίπλοκη νομική διαμάχη που μπορεί να τον καταδικάσει σε ισόβια φυλάκιση.
 

 

 

Oxygen (Oxygène) (12 Μαΐου)
Μια γυναίκα ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, όπου το οξυγόνο εξαντλείται γρήγορα, και πρέπει να θυμηθεί ποια είναι για να επιβιώσει.

 

 

The Woman in the Window (14 Μαΐου)
Κλεισμένη στο σπίτι λόγω αγοραφοβίας, μια ψυχολόγος γίνεται εμμονική με τους νέους της γείτονες και με το να διαλευκάνει ένα φρικτό έγκλημα που είδε απ' το παράθυρό της.

 


Army of the Dead (21 Μαΐου)
Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην απαγορευμένη ζώνη, για τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

 

 

 

Baggio: The Divine Ponytail (Il Divin Codino) (26 Μαΐου)
Ένα χρονικό για τα 22 χρόνια καριέρας του ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο Μπάτζιο, που περιλαμβάνει το δύσκολο ξεκίνημά του και τις προστριβές με την τεχνική ηγεσία.

 

 

Blue Miracle (27 Μαΐου)
Η απίστευτη αληθινή ιστορία των αγοριών του Casa Hogar στο Μεξικό, τα οποία συμμετείχαν στο μεγαλύτερο τουρνουά ψαρέματος στον κόσμο για να σώσουν το ορφανοτροφείο τους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close