Cine News , Κινηματογράφος

Sex and the City: Έτσι θα καλύψουν το κενό της Samantha

Έξι νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στο reboot της δημοφιλούς σειράς

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2021

Η αγαπημένη σειρά "Sex and the City" μετά από 6 επιτυχημένες σεζόν και δύο κινηματογραφικές ταινίες επιστρέφει και επίσημα πλέον στις οθόνες μας.

Ο νέος κύκλος θα φέρει τον τίτλο "And just like that..." και θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών, τα οποία θα προβληθούν από την υπηρεσία streaming HBO Max. Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη της άνοιξης στη Νέα Υόρκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Kim Cattrall, η λατρεμένη Samantha Jones, δεν θα επιστρέψει για το reboot, σε αντίθεση με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis που θα ενσκαρώσουν εκ νέου τους ρόλους των Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York Goldenblatt αντίστοιχα.  "Ηχηρή" θα είναι και η απουσία του Chris Noth, του τηλεοπτικού συζύγου της Carrie Bradshaw, γνωστού ως Mr. Big. Από την άλλη, ο John Corbett ο ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο του Aidan Shaw, του πρώην αρραβωνιαστικού του δημοφιλούς fashion icon, επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στο reboot της σειράς!

Ο τρόπος να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί τη σημαντικότατη απουσία της Samantha είναι να προσθέσουν έξι νέους χαρακτήρες στη σειρά, τρεις εκ των οποίων θα είναι πρωταγωνίστριες, νέες φίλες των κοριτσιών και όχι λευκές γυναίκες. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν μία σειρά που κουβαλούσε για πάρα πολλά χρόνια -όπως και τα "Φιλαράκια"- το "στίγμα": Στη σύγχρονη Νέα Υόρκη όλοι οι άνθρωποι δεν είναι λευκοί... Που είναι η απεικόνιση της διαφορετικότητας μίας μητρόπολης;

Η νέα εκδοχή του "Sex and the City" φιλοδοξεί να απαντήσει αυτό το θέμα, όπως και πολλά ακόμη που ενσκύπτουν στη ζωή των γυναικών που είναι πλέον 50+ και ζουν σε μια πολύ διαφορετική εποχή από εκείνη στην οποία ξεκίνησε η σειρά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close