Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2023
Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται βροχές.
Η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Πέμπτη.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στα δυτικά παράλια σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και στα ανατολικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα ανατολικά, στα νότια αλλά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας έτσι, λίγο πιο πάνω από τα επίπεδα της εποχής.
Την Πέμπτη, σύστημα χαμηλής πίεσης θα αρχίσει να επηρεάζει το νησί, δίνοντας αρχικά μεμονωμένες βροχές. Τα φαινόμενα, από το απόγευμα και μετά, αναμένεται να ενταθούν και να επεκταθούν, δίνοντας τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να βρεθεί κοντά στις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.
Την Παρασκευή, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να βρεθεί κοντά στις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών

Πραγματοποιήθηκε η 99η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού (ΚΕΑ)
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, η συνεδρία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Απόκρυφο’’